25.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Επίσημη ανακοίνωση ψηφοδελτίου της ΝΔ στα Χανιά

Ημερομηνία:

Ανακοινώθηκε και επίσημα το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Π.Ε. Χανίων.

Οι υποψήφιοι βουλευτές είναι οι κάτωθι:

Αμανατίδου-Βολουδάκη Σέβη

Διγαλάκης Βασίλειος

Κασσελάκης Γιάννης

Μαρκογιαννάκης Αλέξανδρος

Μπακογιάννη Ντόρα

Ντερμανάκη Χαρίκλεια

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι:

Ένα ψηφοδέλτιο αξιοζήλευτο από κάθε κόμμα τόσο για την δυναμική του όσο και για την φυλετική ισορροπία.

Ένα ψηφοδέλτιο το οποίο αποτελείται από πρόσωπα με πολυετή πολιτική πείρα αλλά και από νέους ανθρώπους, με όρεξη να προσφέρουν και να βοηθήσουν τον τόπο μας.

Το βασικότερο, όμως, που χαρακτηρίζει το σύνολο του ψηφοδελτίου είναι η αγάπη για τα Χανιά μας, για την Κρήτη μας, για την Ελλάδα μας!

Η Νέα Δημοκρατία είναι πιο δυνατή από ποτέ και αυτό αποδεικνύεται από τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο των Χανίων και θα φέρουν την Ν.Δ. πρώτο κόμμα στις εθνικές εκλογές!

Προχωράμε για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας την 21ηΜαΐου με «οδηγό» τον Πρόεδρο και Πρωθυπουργό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη!

Η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία θα «σφραγίσει» την επιτυχία της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού μας για την τετραετία που ολοκληρώνεται και θα αποτελέσει το κρίσιμο, πρώτο βήμα, ώστε το 2027 η Ελλάδα να είναι ακόμα πιο ισχυρή, ακόμα πιο σύγχρονη, ακόμα πιο υπερήφανη!

Με την σειρά μας ευχόμαστε σε όλους και όλες τις υποψήφιους τόσο του τόπου μας όσο και πανελλαδικώς, καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον αγώνα που έρχεται!

Η Νεολαία της ΝΔ, η ΟΝΝΕΔ μας, ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι στη πρώτη γραμμή διότι η ΟΝΝΕΔ είναι ο ΠΑΛΜΟΣ της Νέας Δημοκρατίας!

Συνεχίζουμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά!

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ