24.8 C
Chania
Saturday, June 29, 2024

Επίσκεψη εκπροσώπων συλλόγου αρωγής και αλληλεγγύης στην επιτροπή οδικής ασφάλειας της βουλής

Ημερομηνία:

Προτάσεις κατέθεσε ο Σύλλογος αρωγής και αλληλεγγύης κατά την διάρκεια επίσκεψης Του Προέδρου του Κου Πολέντα Στ. και του Επιστημονικού του Συμβούλου  Κου Λεράκη Εμμ. συνέπεια πρόσκλησης για εισήγηση στην Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής.

Οι προτάσεις του Συλλόγου κατατέθηκαν σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής εξεπλάγησαν για το επίπεδο πληρότητας, σαφήνειας, και νομικής επάρκειας της τεκμηρίωσης που υποβλήθηκε στην επιτροπή, καθώς αφενός αναγνώριζε τα προβλήματα, αφετέρου πρότεινε λύσεις και εισήγαγε νέες οντότητες-τομές στην εποπτεία του συστήματος όπως το ηλεκτρονικό Μητρώο Οδηγών, τη δόκιμη περίοδο από λήψης διπλώματος και την έναρξη εκπαίδευσης οδηγών από την ηλικία των 17 ώστε μέχρι το 18ο έτος να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ήπια χωρίς να καθίσταται τυπικό θέμα.

Η Τεκμηρίωση που συνάπτεται αναγνώρισε τα προβλήμα κατά Υπουργείο. Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής δεσμεύτηκαν ότι δεδομένου του άρτιου της τεκμηρίωσης, αυτή θα προωθηθεί στους αρμόδιους υπουργούς τους οποίους η επιτροπή θα καλέσει προκειμένου να εξετάσει την πρόοδο του Νομοθετικού τους Έργου στην Οδική Ασφάλεια.

Τέλος ο πρόεδρος Δεσμεύτηκε να απονείμει τα βραβεία Του Μαθητικού-Φοιτητικού Διαγωνισμού ο οποίος θα ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο του 2013 όπως εξήγγειλε ο Σύλλομός μας στα πλαίσια δράσης ευαισθητοποίησης μαθητών στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης στις 19/11/2012

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ