18.8 C
Chania
Friday, May 17, 2024

Επίσκεψη Σ. Βολουδάκη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων: «Παράλογος ο διαχωρισμός της Κρήτης σε ανατολική και δυτική όσον αφορά στην μοριοδότηση των λιμενικών»

Ημερομηνία:

Η Σέβη Βολουδάκη, υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ, συναντήθηκε σήμερα με τον Υπολιμενάρχη Χανίων κ. Ν. Γιαννουλάκη, τον Διοικητή του Α΄ Λ/Τ Χανίων κ. Ε. Κοκολογιαννάκη και το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων. Κατά την συνάντηση η κ. Βολουδάκη ενημερώθηκε για τα προβλήματα υποστελέχωσης, ανεπάρκειας κτιριακών υποδομών καθώς και υφιστάμενων αδικιών που αντιμετωπίζουν οι λιμενικοί των Χανίων, σε ένα νομό με ιδιαιτερότητες και δυσκολίες – μεγάλη και δύσβατη ακτογραμμή, γειτνίαση του νησιού με τις αφρικανικές ακτές, παραλίες που αποτελούν πόλο έλξης χιλιάδων τουριστών, φαράγγια, στρατιωτικές εγκαταστάσεις κτλ.

Η κ. Βολουδάκη δήλωσε: «Είναι παράλογος ο διαχωρισμός της Κρήτης σε ανατολική και δυτική όσον αφορά στην μοριοδότηση των λιμενικών και οδηγεί στην υποστελέχωση των λιμενικών σταθμών του Ν. Χανίων με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δεν μπορεί η Ιεράπετρα για παράδειγμα να θεωρείται παραμεθόριος και τα Σφακιά όχι. Επίσης, είναι σημαντικό να υπάρξει αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών του Λιμεναρχείου και για τη διευκόλυνση των λιμενικών στην άσκηση των καθηκόντων τους αλλά και των πολιτών στις συναλλαγές τους με το λιμενικό».

Στην συνέχεια, η κ. Βολουδάκη επισκέφθηκε το Μουσείο Τυπογραφίας στο ΒΙΟΠΑ και ξεναγήθηκε στη συλλογή του από τη Διευθύντρια του Μουσείου κ. Μ. Κοντομυτάκη. «Μια πραγματικά ωραία δουλειά, ένα ταξίδι στην ιστορία μια σπουδαίας εφεύρεσης που άλλαξε την ροή της ιστορίας, της τυπογραφίας. Πραγματικά ένα μουσείο-κόσμημα για το νομό και την Κρήτη», σχολίασε η κ. Βολουδάκη στο τέλος της επίσκεψης.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αστυνομικοί έστησαν σκηνές στο Σύνταγμα – Τι καταγγέλλουν

Σε μια πρωτόγνωρη διαμαρτυρία στο Σύνταγμα προχώρησαν αστυνομικοί, το...

Το ΚΚΕ θέλει αλά Κολούμπια φοιτητικό κίνημα καταδίκης Ε.Ε. και κυβέρνησης για τη Γάζα

Το Παλαιστινιακό, που βρίσκεται σε φάση κλιμάκωσης κι ενώ...

Μενίδι: Κυνικός και αδίστακτος ο γυναικοκτόνος – «Τη σκότωσα και δεν το μετανιώνω»

«Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά...