25.8 C
Chania
Wednesday, June 26, 2024

Επεισόδια μεταξύ στελεχών ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΕ πριν από την ομιλία Παππά | Βίντεο

Ημερομηνία:

Περιορισμένης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας της Λαϊκής Ενότητας, σε προγραμματισμένη εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος στο Δήμο Ζωγράφου.

Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη να λάβει χώρα στον κινηματογράφο “Αλέκα” με ομιλητή τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά. Θέμα της, η καταπολέμηση της διαφθοράς.

Λίγο πριν την έναρξη της ομιλίας Παππά, τριάντα περίπου νεαροί της νεολαίας της ΛΑ.Ε., εισέβαλαν στο χώρο με συνθήματα κατά της κυβέρνησης.

Ακολούθησαν διαπληκτισμοί και λεκτικές αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη της νεολαίας της Λαϊκής Ενότητας.
Η κατάσταση ηρέμησε μόνο αφότου επενέβη διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στην πλατεία Γαρδένιας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με δύο ώρες καθυστέρηση με τον κ. Παππά να μιλά για “φασισμό νέου τύπου”.

Δείτε σχετικό βίντεο:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=hfDJrKsa4nc”]

Το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

“Η σημερινή εισβολή μελών της ΛΑΕ σε χώρο όπου ήταν προγραμματισμένη κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ζωγράφου, με σκοπό τη ματαίωσή της, είναι μια πράξη εκτός Αριστερής αντίληψης και ιδεολογίας. Η παρεμπόδιση κομματικών εκδηλώσεων δεν έχει καμία σχέση με τις μαζικές κοινωνικές διεργασίες και προσιδιάζει σε πρακτικές άλλων πολιτικών χώρων, ξένων στην Αριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σταματήσει να παρεμβαίνει στις τοπικές κοινωνίες, ερχόμενος σε επαφή με τις ανάγκες και τις ανησυχίες των πολιτών”, ανακοινώνει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

news247.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ