25.8 C
Chania
Thursday, May 23, 2024

Επιστολές στήριξης του συνδυασμού “Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ευθύνης”

Ημερομηνία:

Ιωάννης Ραϊσάκης

«Ενδιαφερόμαστε πραγματικά, σκεφτόμαστε διαφορετικά», Είναι το σύνθημα της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Ευθύνης που για μένα προσωπικά, αποτελεί την ουσία των όσων πρεσβεύει ο Συνδυασμός.
Με γνώμονα την προσφορά στον τόπο που όλοι αγαπάμε, αποφάσισα να συμπορευθώ με την Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ευθύνης και το Γιώργο Αννουσάκη, στου οποίου το πρόσωπο αναγνώρισα την εντιμότητα του λόγου και την δίψα για την ανάπτυξη και την πρόοδο της Κισάμου.
Η υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές αποτελεί απόφαση η οποία στηρίζεται στην ανάγκη των νέων ανθρώπων της περιοχής, να είναι ενεργοί πολίτες και όχι απλά παρατηρητές των εξελίξεων.
«Είμαστε μια γενιά, που μπορεί να δώσει αξία στον τόπο μας»
«Είμαστε μια γενιά που μπορεί να δώσει αξία στην ποιότητα της ζωής μας»

Εμμανουήλ Στ. Πατερομιχελάκης
Ο συνδυασμός της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Ευθύνης και το πρόσωπο του Αννουσάκη Γιώργου αντιπροσωπεύουν τα ιδανικά εκείνα, για τα οποία εμείς οι νέοι και ενεργοί πολίτες της Κισσάμου πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να διατηρήσουμε.
Αποδέχτηκα την πρόσκληση της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Ευθύνης να συμμετέχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, ώστε να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε τον τόπο μας, την Κίσαμο, χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες και προσωπικά συμφέροντα. Γιατί θέλουμε να είμαστε μια γενιά μπροστά.
Δεν θέλουμε και δεν επιδιώκουμε τίποτα έτοιμο. Πρέπει όλοι μας να προσπαθούμε καθημερινά να βελτιώνουμε την ποιότητα του τόπου μας και της ζωής μας.

Ξενοφών Ξηρουχάκης:

«Οι Κισαμίτες  Αξιώνουν από Καταγωγής Καλύτερες Μέρες και τις Αξίζουν», ανέφερε ο Επικεφαλής του Συνδυασμού και Υποψήφιος Δήμαρχος Κισάμου κ. Αννουσάκης Γεώργιος, στην ομιλία για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του.
Πιστεύοντας με πάθος, ότι οι Κισαμίτες πραγματικά αξιώνουν και αξίζουν καλύτερες μέρες, αποφάσισα να συστρατευθώ στον αγώνα της «Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Ευθύνης» έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης που βαραίνει την απόφαση μου αυτή.
Η ενασχόληση μου με τα κοινά τα τελευταία χρόνια, μου δίδαξε, ότι η αναγκαιότητα ανάπτυξης στην Κίσαμο, είναι πιο ουσιαστική από ποτέ!
Έχοντας σα βάση τη δημιουργία μιας ομάδας που θα δουλέψει συλλογικά,  με μοναδικό γνώμονα την ανάπτυξη του τόπου μας, πέρα από προσωπικά συμφέροντα και μικροπολιτικές, ο Γιώργος Αννουσάκης κατάφερε να συσπειρώσει δίπλα του, ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο όραμα, τα ίδια ιδανικά και κυρίως τις ίδιες αξίες.
Έχω την τύχη να είμαι ένας από τους ανθρώπους αυτούς.
Δημόσια δηλώνω τη στήριξη και συμπόρευση μου στον αγώνα της «Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Ευθύνης» και στο Γιώργο Αννουσάκη προσωπικά, πιστεύοντας ακράδαντα  στον τίμιο αγώνα που καταβάλει για την αναγέννηση της Κισάμου.

Κων/νος Γεωργ. Καστανοπουλάκης

Mε αίσθημα ευθύνης απέναντι στην οικογένεια μου, τους φίλους μου,τους συντοπίτες μου, αποδέχτηκα την πρόσκληση του Γιώργου Αννουσάκη και της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Ευθύνης να συμμετέχω ως υποψήφιος  Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Αποδέχτηκα τηνπρόσκληση για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε τον τόπο μας, την Κίσαμο. Μακρυά από πολιτικές σκοπιμότητες και προσωπικά συμφέροντα.Γιατί θέλουμε και μπορούμε να βλέπουμε μια γενιά μπροστά. Για να κάνουμε τον τόπο που μας γέννησε καλύτερο για τα παιδά μας.  Όλοι εμείς που παλεύουμε καθημερινά για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της δουλειάς μας, θέλουμε οι κόποι μας, στο τέλος να καρποφορούν.
Δεν θέλουμε και δεν επιδιώκουμε τίποτα έτοιμο. Είμαστε νέοι άνθρωποι και θα δουλέψουμε όλοι μαζί για μια Κίσαμο ομορφότερη, καθαρότερη γεμάτη από δραστηριότητες  για τα παιδιά, τους νέους και τους ηλικιωμένους.
Θέλουμε το μέλλον των παιδιών μας να είναι η ΚΙΣΑΜΟΣ, ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν το Πανεπιστήμιο Κρήτης και η UNICEF

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Κρήτης και της UNICEF,...

Μεγάλο ενδιαφέρον για τον τουρισμό της Κρήτης από χώρες του Αραβικού κόλπου

Εξαιρετικά αποτελέσματα για την ανάπτυξη του τουρισμού από τις...

«Παγώνουν» για ένα χρόνο τα επιτόκια για τις ρυθμισμένες δόσεις στην Εφορία

Τροπολογία η οποία προβλέπει το «πάγωμα» για ένα χρόνο...