14.8 C
Chania
Tuesday, December 9, 2025

Επιστολή Βουλγαράκη για το κτίριο του Π.Ι.Κολυμβαρίου

Ημερομηνία:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, απηύθυνε χθες Δευτέρα, επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Γιάννη Στουρνάρα και τον Υπουργό Υγείας, κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, όπου συνεπικουρεί στην άποψη των κατοίκων του Δήμου Πλατανιά, για μεταστέγαση του Περιφερειακού Ιατρείου Κολυμβαρίου στον πρώην Αστυνομικό Σταθμό της περιοχής, υπογραμμίζοντας την ακαταλληλότητα του οικήματος που φιλοξενούσε μέχρι σήμερα το ιατρείο.
Στην επιστολή του, ο Αντιπεριφερειάρχης επισημαίνει επίσης ότι το ΕΚΑΒ δεν έχει σταθμό για να εξυπηρετεί έκτακτα περιστατικά, ούτε κατά τους θερινούς μήνες όπου οι ανάγκες αυξάνονται ραγδαία λόγω τουριστικής κίνησης, αλλά ούτε κατά τους χειμερινούς μήνες. Στη συνέχεια, ο κ. Βουλγαράκης υπογραμμίζει ότι το κόστος κατασκευής πολυϊατρείου θα ήταν πολύ μεγαλύτερο και το κέρδος πολύ μικρότερο από την μεταστέγαση του Π.Ι. στον πρώην Αστυνομικό Σταθμό της περιοχής.

Τελειώνοντας, ο Αντιπεριφερειάρχης προτείνει την παραχώρηση του πρώην Αστυνομικού Σταθμού από το Δημόσιο στο Δήμο Πλατανιά ή ακόμα και στο Νοσοκομείο Χανίων, που είναι και αρμόδιο για την υγεία των κατοίκων και των επισκεπτών του νομού.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΜέΡΑ25: Οι αγρότες δεν είναι “εγκληματική οργάνωση”

Η κυβέρνηση συκοφαντεί τους παραγωγούς για να κρύψει την...

Όταν το Παρελθόν Ζητάει Δικαιοσύνη

Υπάρχουν στιγμές που ο χρόνος, αυτός ο μεγάλος και...

Χανιά: Σύροι γιορτάζουν την πρώτη επέτειο από την πτώση του Άσαντ | Φωτός

Σε κλίμα συγκίνησης η συριακή κοινότητα των Χανίων συγκεντρώθηκε...