23.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Επιστολή: “κ. Υπουργέ, γιατί κανείς δεν κάνει καταγγελίες για τους γιατρούς των ιδιωτικών κλινικών;”

Ημερομηνία:

Προς τον Υπουργό Υγείας,

κ. Υπουργέ,

Τον τελευταίο καιρό οι καταγγελίες είναι της μόδας. Όσοι δε γουστάρουν έναν γιατρό, του κάνουν μια περίπου τυποποιημένη καταγγελία

Επειδή ως γιατρός δεν αντέχω άλλο το μπούλινγκ από ορισμένα ζώα πολίτες των Χανίων εναντίον των γιατρών του δημοσίου ερωτώ:

1. Γιατί ποτέ δεν κάνουν καταγγελίες κατά των γιατρών των ιδιωτικών κλινικών που γράφουν συνταγές χωρίς τη σφραγίδα τους;

2. Γιατί δεν κάνουν καταγγελίες για ιδιώτες κλινικάρες που άλλοι κλέβουν το κράτος κατά αισχρό τρόπο, άλλοι κάνουν ιατρικές πράξεις σε ανύπαρκτες δομές (ERCP) και άλλοι, σύμφωνα με καταγγελίες, πέραν του γεγονότος ότι δε μπορούν να αντιμετωπίσουν καμία επιπλοκή ιατρικής πράξης, κάνουν και εμπόριο βρεφών (πάντα σύμφωνα με προφορικές καταγγελίες… εισαγγελέα μ’ ακούς;)

Κύριε Υπουργέ,

Όλοι αυτοί οι μάγκες των Χανίων κάνουν καταγγελίες μόνο σε γιατρούς του δημοσίου επειδή δεν πληρώνουν… βάλτους ένα ticket 5 ευρώ, ή ανάλογα με το χειρουργείο ένα ανάλογο ticket το οποίο θα μπαίνει στη μισθοδοσία των γιατρών και θα δεις ότι το κάθε ανθρώπινο ζώον θα σταματήσει τις ψευτοκαταγγελίες και το μπούλινγκ κατά των γιατρών του Δημοσίου.

Με τιμή,

Χαράλαμπος Γεωργιλάς

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ