15.8 C
Chania
Sunday, May 5, 2024

Επιτροπή Ειρήνης Χανίων: Κλιμακώνει το ΝΑΤΟ τις απειλές και προετοιμασίες ανοιχτής επέμβασης στην Συρία

Ημερομηνία:

Η EΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΝΙΩΝ καταγγέλλει στον Χανιώτικο λαό την πρόσφατη απόφαση του ΝΑΤΟ, στην σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών του, να εγκαταστήσει αντιπυραυλικές συστοιχίες τύπου «PATRIOT» στα σύνορα της Τουρκίας με την Συρία. Η απόφαση του ΝΑΤΟ, με την συμμετοχή και συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης, κλιμακώνει την ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Συρία. Αμυνόμενη είναι η Συρία όπως φάνηκε και από το περιστατικό του Τούρκικου μαχητικού αεροσκάφους στον εναέριο χώρο της Συρίας και άλλες παρόμοιες προβοκάτσιες. Προετοιμάζεται έτσι το έδαφος για «ζώνη απαγόρευσης πτήσεων», ώστε οι επιχειρήσεις των κάθε λογής μισθοφόρων της περιοχής και πρακτόρων της Βρετανίας, Γαλλίας, ΗΠΑ και Κατάρ να γίνουν ακόμη πιο φονικές.

Η EΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΝΙΩΝ καταγγέλλει την ελληνική κυβέρνηση για την παραπάνω απόφαση του ΝΑΤΟ, τα κοινά στρατιωτικά γυμνάσια με το Ισραήλ και την μετατροπή της Σούδας σε ορμητήριο πολέμου κατά γειτονικών λαών.

Απαιτούμε την απεμπλοκή της χώρας από κάθε ιμπεριαλιστικό πολεμικό σχεδιασμό και  επέμβαση, το κλείσιμο της Βάσης της Σούδας, την αποδέσμευση της χώρας από το ΝΑΤΟ και την επιστροφή όλων των στρατιωτικών αποστολών στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...