12.6 C
Chania
Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου, 2026

Επιχείρηση μεταφοράς τραυματισμένου ατόμου από το φαράγγι της Αγ. Ειρήνης

Ημερομηνία:

Επιχείρηση διάσωσης ενός 70χρονου Τσέχου τουρίστα, ο οποίος τραυματίστηκε ενώ διέσχισε το φαράγγι της Αγ. Ειρήνης στα Χανιά, πραγματοποιήθηκε  χθες το μεσημέρι
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 70χρονος, ο οποίος είναι μέλος ομάδας τουριστών από την Τσεχία, τραυματίστηκε στο πόδι μετά από πτώση με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η μετακίνησή του.
Ξεναγός της ομάδας ειδοποίησε τις αρχές ζητώντας βοήθεια ώστε ο 70χρονος να μεταφερθεί έξω από το φαράγγι και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Στο σημείο έσπευσε ομάδα της πυροσβεστικής αποτελούμενη από 7 πυροσβέστες, 3 από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Χανίων και 4 από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο του Καμπανού.
Επίσης ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η τράπεζα Edmond de Rothschild “παρακολουθεί την κατάσταση” μετά τις αποκαλύψεις για Έπσταϊν

Η τράπεζα Edmond de Rothschild στη Γενεύη, η οποία συγκλονίζεται από τις αποκαλύψεις...

Τέσσερις νεκροί από πυρά της ακτοφυλακής της Κούβας προς αμερικανικό ταχύπλοο

Η ακτοφυλακή της Κούβας πυροβόλησε και σκότωσε τέσσερις ανθρώπους...

Π. Δουδωνής στο Ηράκλειο: “Ο νεοφιλελευθερισμός σαρώνει τα πάντα, με πρώτη την αυτοδιοίκηση”

Μείζονος σημασίας θεωρείται για το ΠΑΣΟΚ η αυτονομία και η αυτενέργεια...

Φοιτητικός Σύλλογος Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης: Τρία χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη – Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε

Ο Φοιτητικός Σύλλογος Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης καλεί σε συλλαλητήρια στα Χανιά για τα 3 χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη, διεκδικώντας απόδοση ευθυνών και αναβάθμιση των σπουδών.