17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Ερμιόνη Σαπουνάκη: Η 22χρονη Κισσαμίτισα που διασχίζει όλο το νησί απ’άκρη σε άκρη!

Ημερομηνία:

Η Ερμιόνη Σαπουνάκη είναι η νεαρή φοιτήτρια που θα επιχειρήσει να διασχίσει όλη την Κρήτη μέσω του ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4 και να τερματίσει στην Κίσαμο Χανίων.

Η 22χρονη Ερμιόνη, η οποία ξεκίνησε την διαδρομή της στις 22 Απριλίου, σπουδάζει στο τμήμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, είναι εκπαιδεύτρια καταδύσεων και έχει ασχοληθεί και με το bodybuilding.

Η συνολική διαδρομή που θα επιχειρήσει να καλύψει η Ερμιόνη είναι  550 χλμ. στόχος της είναι να  καταφέρει να την ολοκληρώσει  σε 20 ημέρες περίπου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» η Ερμιόνη Σαπουνάκη αποκάλυψε πως προέκυψε το συγκεκριμένο εγχείρημα, αλλά και το χρονικό διάστημα που θα περπατήσει

Η κρητικιά φοιτήτρια Τουριστικών Επιχειρήσεων  Ερμιόνη Σαπουνάκη θα πεζοπορίσει από το ένα άκρο της Κρήτης στο άλλο. Μιλώντας στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» αποκάλυψε πως προέκυψε το συγκεκριμένο εγχείρημα, αλλά και το χρονικό διάστημα που θα περπατήσει.

«Η προσπάθεια ξεκίνησε από την 1η Απριλίου και αν όλα πάνε καλά υπολογίζω να ολοκληρωθεί στα μέσα της Μεγάλης Βδομάδας.  Στο τέλος θα γνωρίζω και πόσα χιλιόμετρα βγήκε συνολικά. Μέχρι τώρα περπατάω καθημερινά. Στο διάστημα θα υπάρχουν σίγουρα 2-3 μέρες που θα υπάρχει ξεκούραση. Συνήθως από 6-11 ώρες με μερικά διαλείμματα.» τόνισε.

Για το πως προέκυψε το εγχείρημα: «Είχα αγοράσει ένα βιβλίο ενός Ιταλού που είχε γράψει σχετικά με αυτό το εγχείρημα και έτσι πρόεκυψε».

Δείτε το βίντεο και παρακολουθήστε όλη τη διαδρομή της όπως την περιγράφει μέσα από τη σελίδα της στο facebook:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...