13.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Κρήτη: Πυροβόλησε και τραυμάτισε γάτα – Θα πληρώσει πρόστιμο 30.000 ευρώ

Ημερομηνία:

Αυτήν την φορά, το περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Νεάπολη Λασιθίου εχθές, όταν ένας 78χρονος άνδρας, φέρεται να μη δίστασε να βγάλει το αεροβόλο όπλο που κουβαλούσε μαζί του και να πυροβολήσει μια αδέσποτη γάτα, τραυματίζοντας την στο πόδι.

Η ενέργεια του ηλικιωμένου εις βάρος του άτυχου ζώου, έγινε αντιληπτή από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι τηλεφώνησαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν το θλιβερό περιστατικό.

Ο 78χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Νεαπόλεως και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες  για παραβάσεις στην Νομοθεσία περί όπλων και προστασίας των ζώων συντροφιάς.

Ο ηλικιωμένος, στον οποίο μάλιστα επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

“Συνελήφθη, χθές 09.04.2022 το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης, ημεδαπός
κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς και για παραβάσεις περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα της ανωτέρω υπηρεσίας, ο ανωτέρω ημεδαπός, χθές 09.04.2022 το μεσημέρι, με την χρήση
αεροβόλου όπλου πυροβόλησε και τραυμάτισε ζώο συντροφιάς (γάτα).

Επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε αεροβόλο όπλο.

Στον συλληφθέντα επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήματα Νεάπολης, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.”

φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...