27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Ερώτηση Τ. Κουίκ: «Γιατί όλοι εσείς οι υπουργοί δεν ακούτε τον πετσοκομμένο συνταξιούχο που σας καταγγέλλει ως τρομοκράτες του Ελληνικού λαού;»

Ημερομηνία:

Την κραυγή απόγνωσης του συνταξιούχου  Δημοσθένη Συρμή, Οικονομολόγου, Τέως Διευθυντή Ολυμπιακής Αεροπορίας, ο οποίος με ανοικτή επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών, διαμαρτύρεται εντόνως για το πετσόκομμα των συντάξεων και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού, μεταφέρει με Ερώτησή του προς τους Υπουργούς Ασφάλισης Γιάννη Βρούτση και Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.«Από την επιβολή των μνημονίων μέχρι σήμερα η σύνταξή μου έχει μειωθεί κατά 50%. Έτυχε βλέπετε να ανήκω στους υψηλοσυνταξιούχους. Δεν τα έκλεψα όμως ούτε τα πήρα με πελατειακή σχέση όπως είπε ο ανεκδιήγητος Υπουργός Εργασίας» υπογραμμίζει ο Δημοσθένης Συρμής και τονίζει πώς «η μείωση των αποδοχών της οικογένειάς του, αγγίζει το…70%!»

Όπως επισημαίνει ο Τέως Διευθυντής της Ολυμπιακής Αεροπορίας, «με τα απίστευτα λάθη, τις παλινωδίες, την προχειρότητα, αλλά κυρίως την απληστία η χώρα καταστράφηκε». Και προσθέτει το εξής συγκλονιστικό:

«Μιλάτε για τρομοκρατία και εμφανίζετε στα κανάλια σας αξιολύπητους φουκαράδες ως ύψιστους τρομοκράτες ενώ οι πραγματικοί υπέρτατοι τρομοκράτες είστε εσείς πού μέχρι τώρα έχετε εξοντώσει πάνω από 3.000 Έλληνες που είτε αυτοκτόνησαν είτε πέθαναν με έμφραγμα από την απελπισία τους, όπως συνέβη πρόσφατα σε δύο 48χρονους συμπατριώτες μας;»

«Γιατί αντί να τηρηθούν οι προεκλογικές και οι προγραμματικές δεσμεύσεις του πρωθυπουργού της χώρας, συνέβη ακριβώς το αντίθετο; Γιατί εμπαίξατε τους Έλληνες πολίτες, τους Πολιτευτές  και τους Βουλευτές;» ερωτά τους αρμόδιους Υπουργούς ο Τέρενς Κουίκ και ζητά να πουν ένα βροντερό ΟΧΙ στις βλέψεις της τρόικας για περαιτέρω μείωση των μισθών και συντάξεων

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΕΥΑΧ: Διακοπή νερού στο κέντρο της πόλης των Χανίων

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ενημερώνει ότι την...

Κρήτη: Μοναξιά, άγχος και θλίψη βιώνουν οι Κρητικοί – Μεγαλύτερο πρόβλημα στην ενδοχώρα

Οι αγχώδεις διαταραχές έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινότητας πάρα...

Ανατροπές στο Airbnb φέρνει το τέλος επιτηδεύματος

Σε αλλαγή του μοντέλου λειτουργίας των εταιρειών διαχείρισης ακινήτων βραχυχρόνιας...

INKA: Το Πάσχα του 2024 θα είναι ακριβότερο κατά 6% σε σχέση με πέρυσι

Το Πάσχα του 2024 θα κοστίσει 355,88. Δηλαδή το Πάσχα του...