17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Ευχαριστήριο για τη μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις των μουσικών σχολείων

Ημερομηνία:

Από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Μουσικών Σχολείων και του Καλλιτεχνικού Σχολείου Κρήτης

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

“Εκ μέρους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Μουσικών Σχολείων και του Καλλιτεχνικού Σχολείου Κρήτης, των τοπικών Ενώσεων, της Πανελλήνιας Ένωσης Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων Ελλάδος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους συμμετείχαν στις επιτυχημένες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας – πρόταση πολιτισμού που πραγματοποιήθηκε στις 30-01-2013 στο Ηράκλειο της Κρήτης, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα για την εκδήλωση του Ηρακλείου η προσφορά των μουσικών της Κρήτης δημιούργησε μια υπέροχη ατμόσφαιρα αλληλεγγύης μεταξύ όλων όσων είχαμε την τιμή να βρεθούμε εκεί. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εγκάρδια όλους τους καλλιτέχνες που στάθηκαν δίπλα μας και συγκεκριμένα τους: (με αλφαβητική σειρά): Αλεξάκη Β., Γαργανουράκη Μπ., Γιατράκη Μ., Γκόγκολο Χ., Δρίμη Μ, Ζαχαριουδάκη Δ.(Χαϊνηδες), Κανακάκη Μ., Καλαθάκη Μ., Κονταξάκη Μ., Κώτη Μ., Λυδάκη Ι., Μαρίνο Ν., Μαυρομανωλάκη Γ., Μοσχονά Ν., Μπαλτζάκη Φ., Μπαμπουνάκη Χ., Παιγνιωτάκη Μ., Παπαδάκης Κ., Πατμανίδη Ν., Παραγιουδάκη Γ., Πατεράκη Ι., Σαλούστρο Μ., Σπυριδάκη Μ., Σταυρακάκη Γ., Σταυρακάκη Μ., Ψαρογιώργη.

Ευχαριστούμε τον κ. Καβλεντάκη από το StudioK που προσέφερε δωρεάν τον ηχητικό εξοπλισμό και τους ηχολήπτες Τσάπαρη Μ., Πατμανίδη Ν. Ευχαριστούμε την Pegasus για την δημιουργία της αφίσας, και την Euro Direct για την χρηματοδότηση της. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Χερσονήσου για την υποστήριξη της εκδήλωσης, στο Δήμο

Ηρακλείου για την φιλοξενία του στον χώρο της Λότζια, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου για την στήριξή της και την προσοχή που επέδειξε όσον αφορά την ασφάλεια των μαθητών των σχολείων μας, καθώς και τους καθηγητές, μαθητές και γονείς για τον κοινό τους αγώνα και την προσφορά τους.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Αρναουτάκη, Περιφερειάρχη Κρήτης, για τον πολύτιμο χρόνο που μας αφιέρωσε για να ακούσει τα αιτήματά μας αλλά και για την προθυμία του για ενεργή συμμετοχή του στην προωθήσει των θεμάτων που μας απασχολούν στα αρμόδια πολιτικά κλιμάκια.

Ευχαριστούμε τους φίλους και συμπολίτες μας που παραβρέθηκαν, ειδικά αυτούς που ήρθαν από το Ρέθυμνο και τα Χανιά.

Η στήριξη σας είναι ανεκτίμητη και είμαστε όλοι περήφανοι”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ