13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ευχαριστίες Δημάρχου Χανίων Μ. Σκουλάκη για την επιτυχημένη διοργάνωση του 21oυ All Star Game στα Χανιά

Ημερομηνία:

Η Δημοτική Αρχή των Χανίων και ο Δήμαρχος, Μανώλης Σκουλάκης με σχετική ανακοίνωση “ευχαριστούν θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση του φετινού Αll Star Game – της μεγάλης αυτή γιορτής του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ – που διεξήχθη το διήμερο 8-9 Μαρτίου 2014, στο υπερσύγχρονο δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο του Κλαδισού.
Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Χανίων εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους τους εθελοντές που προσέφεραν αφιλοκερδώς και με ενθουσιασμό τις υπηρεσίες τους, για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της διοργάνωσης, όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Χανίων που υποστήριξαν, οργανωτικά, διοικητικά και τεχνικά τη διοργάνωση του φετινού Αll Star Game προκειμένου οι Χανιώτες να απολαύσουν ένα εντυπωσιακό αθλητικό υπερθέαμα καθώς επίσης και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Χανίων την Ομάδα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χανίων, τους χορηγούς της διοργάνωσης και τα ΜΜΕ που κάλυψαν και πρόβαλαν Αll Star Game.

Τέλος, ο κ. Σκουλάκης εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του προς τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΣΑΚ, για τη στενή συνεργασία που υπήρξε όλο το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου τα Χανιά να αποτελέσουν την πόλη που φιλοξένησε αυτό το σπουδαίο αθλητικό γεγονός καθώς και την «ΚΑΕ Ρέθυμνο» – και ειδικά τον πρόεδρο της κ. Κώστα Ζομπανάκη – για τη βοήθεια, την εμπειρία και τη τεχνογνωσία που παρείχαν στο Δήμο Χανίων για να διασφαλίσει την άρτια προετοιμασία και υλοποίηση του All Star Game”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ