22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ηλεία: Αυτοπυρπολήθηκε γνωστός επιχειρηματίας σε κεντρικό σημείο του Πύργου

Ημερομηνία:

Αυτοπυρπολήθηκε για άγνωστο μέχρι τώρα λόγο σε κεντρικό σημείο της πόλης μπροστά στα μάτια περαστικών γνωστός 67χρονος Πυργιώτης.

Το περιστατικό έγινε πριν από λίγο στο δρόμο πίσω από το 2ο Γυμνάσιο – Λύκειο του Πύργου και αποδείχθηκε τελικά μοιραίο για τον 67χρονο που “λαμπάδιασε” βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Πρόκειται για άλλοτε επιτυχημένο επιχειρηματία της περιοχής, που τα τελευταία χρόνια όμως είχε σταματήσει την έντονη δραστηριότητά του.

parallaximag.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ