32.8 C
Chania
Monday, June 17, 2024

Ημερίδα της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης: «Επαγγελματικά δικαιώματα και σύνδεση με την αγορά εργασίας των σχολών του Πολυτεχνείου Κρήτης»

Ημερομηνία:

Ολοκληρώθηκε στις 3-12-2012 η ημερίδα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ  ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ με θέμα : <<Επαγγελματικά δικαιώματα και σύνδεση με την αγορά εργασίας των σχολών του Πολυτεχνείου Κρήτης>>.Η ημερίδα αυτή πραγματοποιήθηκε με σκοπό την ενημέρωση των φοιτητών του Πολυτεχνείου αλλά και την απάντηση στις απορίες των φοιτητών γύρω απο το αντικείμενο ενασχόλησης της κάθε σχολής ωστε να έρθουν πιο κοντά και να κατανοήσουν τη σύνδεση τους με την αγορά εργασίας.

Για να το καταφέρουμε αυτό χρειάστηκε να παρευρεθούν και να μιλήσουν απόφοιτοι μηχανικοί  οι οποίοι έχουν  μεγάλη εμπειρία μεσα στην αγορά εργασίας αλλά και φοιτητές των τμημάτων ,συνδυάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο  την αγορά εργασίας με τους φοιτητές.

Σκοπός είναι μέσα απο τέτοιες δράσεις και πρωτοβουλίες να φέρουμε το φοιτητή κοντά στην πραγματικότητα του μηχανικού και να μπορέσει να καταλάβει πλήρως το αντικείμενο σπουδών του .

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδηλώσεις με πλούσιο πρόγραμμα στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Δύο εκδηλώσεις έρχονται αυτή την εβδομάδα στo Πνευματικό Κέντρο Χανιών, σε συνδιοργάνωση...

Το έργο “Ο Πατούχας” έρχεται στα Χανιά

Παρουσίαση από τον Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Χανίων, του έργου...

Παράκτια αιολικά πάρκα: Η Σητεία στις περιοχές από τις οποίες θα ξεκινήσει το πρόγραμμα

Μέσα στο 2026 αναμένεται να ολοκληρωθούν οι ανεμολογικές και...