15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ηράκλειο: Ένοχοι ξανά ο παππούς και η γιαγιά για την υπόθεση που προκαλεί ανατριχίλα

Ημερομηνία:

Μία υπόθεση που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Κρήτης πριν από αρκετά χρόνια εκδικάστηκε σήμερα σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης.

Κατηγορούμενος ένας 55χρονος άνδρας αλλά και η σύζυγός του.

Ο 55χρονος φέρεται σύμφωνα με το κατηγορητήριο, να προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης εγγονής του η οποία τότε ήταν τριών – τεσσάρων ετών.

Σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο, η σύζυγος του 55χρονου και γιαγιά του κοριτσιού, φέρεται να επέτρεπε στον σύζυγό της να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του σε βάρος της μικρής.

Αυτό δε που προκαλεί αποτροπιασμό, είναι ότι σύμφωνα με το Δικαστήριο, πολλές από τις αναφερόμενες πράξεις σε βάρος της ανήλικης, λάμβαναν χώρα μπροστά στα ίδια της τα μάτια αλλά και κατά τη διάρκεια ερωτικών συνευρέσεων της ίδιας με τον σύζυγό της! Συγκεκριμένα η γυναίκα κατηγορείται για συνέργεια στην κατηγορία της αποπλάνησης.

Ο 55χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, κρίθηκε ένοχος όπως και πρωτόδικα, όπως ένοχη κρίθηκε επίσης και η γιαγιά του κοριτσιού με το δικαστήριο να της επιβάλει ποινή φυλάκισης τριών ετών με τριετή αναστολή όπως ακριβώς δηλαδή και πρωτόδικα.

Σημειώνεται ότι ο 55χρονος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 10 ετών κι έτσι παραμένει στη φυλακή.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...