14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ηράκλειο: Η σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών που δεν αντέχει το στομάχι και η ψυχή και το βίντεο σοκ

Ημερομηνία:

Ενώπιον των Ανακριτικών Αρεχών αναμένεται να απολογηθεί σήμερα ο Σύριος που διαμένει σε χωιό της Μεσαράς και κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά της Ελληνίδας συντρόφου του, ηλικίας σήμερα 14 και 24 ετών.

Ο 52χρονος παραπέμπεται στον ανακριτή με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Είναι από τις πιο φρικτές περιπτώσεις κακοποίησης που μπορεί να υποστεί ένα παιδί μέσα σε ένα περιβάλλον νοσηρό, βίαιο, εξευτελιστικό, φτώχειας και πείνας.

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία που έχει σχηματιστεί, περιλαμβάνει ένα βίντεο – σοκ που φαίνεται να έχει τραβήξει ο 14χρονος και στο οποίο αποτυπώνονται σκηνές … γροθιά στο στομάχι.

Θύματα του 52χρονου, όπως καταγγέλλεται, είναι δύο αγόρια, ηλικίας σήμερα 24 και 14 ετών από τα οποία το μεγαλύτερο παιδί φοιτά σε ειδικό σχολείο. Η υπόθεση έφτασε στην Ασφάλεια Ηρακλείου από τον 14χρονο, που αποφάσισε να εκμυστηρευτεί τα όσα βίωνε σε συμμαθητές του.

Σε βάρος του 52χρονου ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, με κύρια κατηγορία τον βιασμό κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή σε βάρος ανηλίκων.

Οι πράξεις όπως καταγγέλλεται τελέστηκαν όταν τα δύο αγόρια ήταν πολύ μικρότερα και μάλιστα επί σειρά ετών.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ