17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Ηράκλειο: Χτύπησε την ίδια του την γιαγιά και τώρα τον ψάχνει η Αστυνομία

Ημερομηνία:

Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία μία γυναίκα 82 ετών, δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο από τον ίδιο της τον εγγονό, ηλικίας 21 ετών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ηλικιωμένη γυναίκα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ενώ η Αστυνομία αναζητά τον εγγονό της ηλικιωμένης ο οποίος αμέσως μετά τις πράξεις του διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα η Δικαιοσύνη στέλνει αυστηρό μήνυμα σε όσους διαπράττουν βία στέλνοντας τους στη φυλακή με συνοπτικές διαδικασίες.

Πιο συγκεκριμένα, τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 50χρονος άνδρας ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης (31/5) επιτέθηκε και να τραυμάτισε με μαχαίρι την αδελφή του και τον γιο της.

Ο 50χρονος δράστης της επίθεσης κατά των δύο συγγενικών του προσώπων, δικάστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 χρόνια, χωρίς αναστολή.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά περίπτωση τις τελευταίες ημέρες που αφορά ενδοοικογενειακή βία, στην οποία επιβάλλεται ποινή φυλάκισης χωρίς αναστέλλουσα ισχύ, καθώς την Τρίτη (31/5) και τη Δευτέρα (30/5) το δρόμο για τη φυλακή πήραν οι πρωταγωνιστές ακόμα δύο περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας.

Πρόκειται για τον 23χρονο γιο που δεν δίστασε να χτυπήσει αλύπητα την ίδια του την μητέρα σε κοινή θέα στη λεωφόρο Ούλωφ Πάλμε. Ο 23χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 χρόνια χωρίς αναστολή.

Επίσης, το δρόμο για τη φυλακή πήρε και ένας 62χρονος πατέρας ο οποίος χτύπησε τον τον 34χρονο γιο του, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 39 μηνών χωρίς αναστολή.

ekriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ