19.8 C
Chania
Sunday, May 5, 2024

Ηράκλειο: Κινούν γη και ουρανό για να βρουν τον οδηγό που εγκατάλειψε βαρύτατα τραυματισμένο 54χρονο άνδρα

Ημερομηνία:

Πληροφορίες από πολίτες συλλέγουν στην Τροχαία και την τοπική ΕΛ.ΑΣ για το τροχαίο με εγκατάλειψη, που σημειώθηκε, προ ημερών, στη λεωφόρο Κνωσού στο Ηράκλειο με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός 54χρονου δικυκλιστή, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΙ Κρήτης ο διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου, Μανώλης Μουρτζάκης.

Όπως έχει γράψει και χθες το cretalive, στην έρευνα συμπεριλαμβάνεται και η επεξεργασία βιντεοσκοπημένου υλικού από το σημείο του ατυχήματος.

Το βίντεο δείχνει τον μοτοσικλετιστή να κινείται στην άνοδο της λεωφόρου, όταν εκείνη τη στιγμή σταθμεύει ακριβώς μπροστά του ένα αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο που ακολουθούσε το σταθμευμένο, ένα ασημί γκολφ, με μεγάλη ταχύτητα, κινήθηκε αυτόματα αριστερότερα για να αποφύγει το σταθμευμένο όχημα και εκείνη τη στιγμή ο 54χρονος επιχειρούσε με τη μοτοσυκλέτα του να περάσει απέναντι, στο ύψος του πολυκαταστήματος ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη,ο οδηγός του γκολφ εξαφανίστηκε και ο άνδρας παλεύει έκτοτε στην εντατική του Βενιζελείου.

Επίσης, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, οι έρευνες έχουν επεκταθεί και πέραν της πόλης του Ηρακλείου με βάση στοιχεία που έχουν προκύψει ενώ το υλικό από το βίντεο έχει αποσταλεί στα εξειδικευμένα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ στην Αθήνα.

“Δε θα ήταν υπερβολή να πω ότι έχουμε αφήσει κατά μέρος κάθε δράση, εστιάζοντας στην υπόθεση αυτή, γιατί μιλάμε για έναν άνθρωπο”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μουρτζάκης

Και πρόσθεσε ότι κάθε πληροφορία μπορεί να αποδειχθεί ωφέλιμη, επαναλαμβάνοντας ότι αν κάποιος δει, έστω και τώρα, ένα ασημί golf, έτους κυκλοφορίας μεταξύ ’98 και 2004, μπορεί να καλέσει ανώνυμα είτε στο “100” είτε στην Τροχαία για να δώσει πληροφορίες.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...