21.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Φριχτή δολοφονία στην Κέρκυρα: Σκότωσε και έθαψε την κόρη του επειδή είχε σχέση με Αφγανό

Ημερομηνία:

Δράστης και θύμα είναι ομογενείς από την Αλβανία. Ο πατέρας δολοφόνησε και στη συνέχεια έθαψε την κόρη του στην πίσω πλευρά του σπιτιού του, επειδή το κορίτσι είχε υποπέσει στο «θανάσιμο αμάρτημα» να έχει σχέση με έναν Αφγανό.

Η 28χρονη Αγγελική Πέτρου είχε εξαφανιστεί από τις 2 του μήνα από την Αλεπού της Κέρκυρας όπου διέμενε και η αστυνομία έψαχνε να τη βρει.

Κάποια στιγμή η αστυνομία άρχισε να εντείνει τις ερωτήσεις της προς το οικογενειακό περιβάλλον της κοπέλας μέχρι που ο πατέρας έπεσε σε αντιφάσεις.

Τελικά αναγκάστηκε ο ίδιος να υποδείξει το σημείο όπου είχε θάψει την κόρη του αλλά και να παραδεχτεί το έγκλημα.

Ο ίδιος ο αλλοδαπός φίλος της Αγγελικής είχε πει από την αρχή στους αστυνομικούς που τον εξέτασαν πως την Αγγελική τη σκότωσε ο πατέρας της επειδή δεν εγκρίνει τη σχέση τους. Ο πατέρας αναγκάστηκε τελικά να παραδεχτεί πως αυτός ήταν ο λόγος που δολοφόνησε το ίδιο του το παιδί.

Στην Αλεπού της Κέρκυρας ήταν γνωστό σε όλους ότι ο πατέρας δεν ενέκρινε τη σχέση αυτή και μάλιστα γινόντουσαν καθημερινά ομηρικοί καυγάδες στο σπίτι.

Από την πρώτη εξέταση η σορός του θύματος φέρει συντριπτικά κατάγματα από αιχμηρό αντικείμενο. Περισσότερα όμως θα γίνουν γνωστά μετά τη νεκροψία νεκροτομή που θα διενεργηθεί.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατολίσθηση στα Τοπόλια τραυματίζει ελαφρά μητέρα και παιδί

Σε συναγερμό τέθηκαν το πρωί της Κυριακής οι αρχές...

35χρονη τουρίστρια σώθηκε μετά από επιχείρηση διάσωσης στο Μπάλο

Μια 35χρονη τουρίστρια από τη Γερμανία διασώθηκε χθες το...

Ηράκλειο: Είχε γίνει η σκιά της και την τρομοκρατούσε!

Αρνούνταν να αποδεχθεί ότι η σχέση τους είχε πάρει...

Γαμήλια φωτογράφιση με παραδοσιακές… ινδικές φορεσιές και φόντο τον Κούλε!

Με καταγωγή από την Ινδία, γεννήθηκαν και μεγάλωσαν οι ίδιοι...