19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Ηράκλειο: Ποντίκια «τρύπωσαν» σε αεροπλάνο και έσπειραν τον πανικό!

Ημερομηνία:

Αναστάτωση στους επιβάτες και το πλήρωμα ενός αεροπλάνου που προσγειώθηκε στο Ηράκλειο προκάλεσαν ορισμένοι… απρόσκλητοι επιβάτες. Ειδικότερα, οι άνθρωποι που βρίσκονταν μέσα στο αεροπλάνο αναστατώθηκαν όταν ποντικοί… τρύπωσαν στην καμπίνα.

Όπως αναφέρει το creta24, στις αρχές της εβδομάδας υπάλληλοι του Κρατικού Αερολιμένα Ηρακλείου ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος σε αεροπλάνο, το οποίο ξεκίνησε από το Άμστερνταμ με προορισμό το Ηράκλειο και το οποίο ήταν γεμάτο από κόσμο.

Κάποια στιγμή –οι πληροφορίες αναφέρουν την ώρα που σερβίρονταν τα ποτά και ένα ελαφρύ σνακ- οι αεροσυνοδοί χρειάστηκε να μεταφέρουν τα τρόλεϊ για την εξυπηρέτηση των επιβατών. Εκείνη τη στιγμή δύο μεγάλοι ποντικοί αποκαλύφθηκαν και όπως ήταν αναμενόμενο σήμανε συναγερμός… Τα τρωκτικά ήταν κρυμμένα κάτω από τα ογκώδη μεταλλικά αντικείμενα και μόλις αυτά μετακινήθηκαν βγήκαν από την κρυψώνα τους. Τα ποντίκια τελικά ακινητοποιήθηκαν και το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Αυτό που ανησύχησε το πλήρωμα, τους κυβερνήτες αλλά και την αεροπορική εταιρία ήταν οι ποντικοί μην έχουν προκαλέσει κάποια σημαντική βλάβη, όπως για παράδειγμα να έχουν κόψει κάποιο καλώδιο, το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει θέμα ακόμα και στην ασφάλεια της πτήσης. Για το λόγο αυτό μόλις έγινε η προσγείωση και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν η εταιρία στην οποία ανήκει το αεροπλάνο ήταν σε συνεχή επικοινωνία με μηχανικούς της ΥΠΑ. Για αρκετές ώρες χρειάστηκε να ελεγχθούν τα πάντα μέχρις ότου δοθεί το «πράσινο φως» και το αεροπλάνο αναχωρήσει και πάλι για την Ολλανδία.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για του πεσόντες του Λαφονησίου

Ο  Δήμος Κισσάμου προσκαλεί στην εκδήλωση τιμής και  μνήμης...

Οι οικοδόμοι των Χανίων στηρίζουν τον Δημήτρη Ανθούση

Τον δημοτικό σύμβουλο Πλατανιά και επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης"  Δημήτρη...

Ευχαριστήριο οικογένειας Μαρινάκη για τη στήριξη στην περιπέτεια της κόρης τους

Ανακοίνωση οικογένειας Μαριανάκη Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που νιώθεις...