19.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Ηράκλειο: Πριν το Πάσχα αρχίζουν τα δρομολόγια των πλοίων για τα νησιά – Πού μπορούμε να ταξιδέψουμε

Ημερομηνία:

Λίγο πριν το Πάσχα αρχίζουν τα δρομολόγια των πλοίων από το λιμάνι του Ηρακλείου, για τα Ελληνικά νησιά. Τα περισσότερα είναι ταχύπλοα και μαζί με τους επιβάτες, μεταφέρουν μηχανές και αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στο ekritiτο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, τα οποία να σημειωθεί μπορεί να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή, τα πρώτα δρομολόγια ξεκινούν στις 13 Απριλίου.

Το Santorini Palace θα αναχωρεί στις 9 το πρωί και θα συνδέει το Ηράκλειο με την Σαντορίνη, την Πάρο, την Μύκονο και κάποιες ημέρες της εβδομάδας με την Νάξο και την Σύρο.

Το Hellenic Highspeed, θα αναχωρεί καθημερινά στις 9 π.μ. για Θήρα, Ίο, Πάρο, Μύκονο.

Το Power Jet θα αναχωρεί επίσης κάθε μέρα στις 8 π.μ. για Θήρα , Ίο, Νάξο, Μύκονο, Πάρο.

Καθημερινά στις 10 το πρωί θα φεύγει για Θήρα, Νάξο , Μύκονο , Πάρο, το Super Runner Jet.

To Naxos Jet θα αναχωρεί στις 8.45 π.μ. και θα κάνει το δρομολόγιο Θήρα, Πάρο, Μύκονο.

Την 1η Μαίου αρχίζει τα δρομολόγια του του το πλοίο Santa Irini, το οποίο θα αναχωρεί στις 8.30 το πρωί και θα πηγαίνει στην Σαντορίνη.

Δρομολόγια από το λιμάνι του Ηρακλείου θα κάνει για πρώτη φορά φέτος από τις 26 Μαίου το πλοίο Thunder. Θα φεύγει στις 7 το πρωί και θα ταξιδεύει για Θήρα, Ίο, Πάρο, Μύκονο, Σύρο.

Να αναφέρουμε τέλος ότι όλο το χρόνο ταξιδεύει για τα Δωδεκάνησα το πλοίο Πρέβελη που αναχωρεί κάθε Σάββατο στις 13.35 από το λιμάνι του Ηρακλείου για Σητεία, Κάσο, Κάρπαθο, Διαφάνι, Χάλκη και Ρόδο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ