13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Γαύδος: Δύο νήπια τίμησαν την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ημερομηνία:

Με μόλις δυο νηπιάκια, την Νικολέττα και τον Δαμουλή έγινε η μαθητική παρέλαση στην ακριτική Γαύδο για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου.

Τα δύο εξάχρονα μετά την παρέλαση κατέθεσαν στεφάνι και είπαν το ποίημα τους.

Όπως είπε στην ΕΡΤ Χανίων, η μητέρα του εξάχρονου Δαμουλή Λουγιάκη, Έφη Γεωργακά  “Χάρηκα πολύ που είμαστε εδώ σήμερα, γιατί έχω δώσει αγώνα να μείνουμε εδώ με τα παιδιά μας. Ο μικρός παρέλασε με  τη συμμαθήτριά του και τη νηπιαγωγό τους και ήταν πολύ χαρούμενος. Τα μεγάλα παιδιά ο Νικόλας 13 χρονών και η  Κέλλυ 12 δεν παρέλασαν γιατί σχολείο δεν υπάρχει εδώ, καθώς η δημοτική αρχή δεν έκανε τις απαραίτητες ενέργειες που τις υπέδειξε το υπουργείο Παιδείας ώστε να λειτουργήσει το Γυμνάσιο στη Γαύδο.  Ωστόσο μετά από πολύ κόπο τα παιδιά έμειναν στο νησί και παρακολουθούν τα μαθήματα τους με τη βοήθεια εθελοντών καθηγητών. Μάλιστα έχουν  καλύψει την ύλη που έχασαν και τον Ιούνιο θα πάμε στην Παλαιόχωρα να δώσουν κανονικά εξετάσεις“.

Γαύδος: Δύο νήπια τίμησαν την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Μαζί με τους δύο μικρούς μαθητές στη Γαύδο παρέλασε και το στρατιωτικό κλιμάκιο του νησιού.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...