20.8 C
Chania
Δευτέρα, 18 Μαΐου, 2026

Ηράκλειο: Στο Αστυνομικό Μέγαρο οι κτηνοτρόφοι για τις ζημιές στην κλούβα της ΕΛ.ΑΣ

Ημερομηνία:

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου καλούνται σήμερα να καταθέσουν παραγωγοί που φέρονται να είχαν εμπλοκή στα επεισόδια έξω από το αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» στις 8 Δεκεμβρίου 2025, στο πλαίσιο των αγροτοκτηνοτροφικών κινητοποιήσεων.

Οι καταθέσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, σχετίζονται με τις ζημιές που είχαν προκληθεί τότε σε υπηρεσιακή κλούβα της ΕΛ.ΑΣ., ενώ για την υπόθεση έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος ατόμων που ταυτοποιήθηκαν μέσα από υλικό που είχε καταγράψει drone της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι τα συγκεκριμένα γεγονότα είχαν σημειωθεί κατά τη διάρκεια έντονων κινητοποιήσεων, όταν αγροτοκτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι από Ηράκλειο, Λασίθι και Ρέθυμνο είχαν επιχειρήσει να προσεγγίσουν τον αερολιμένα.

Η πορεία είχε ξεκινήσει από το Παγκρήτιο Στάδιο και κατέληξε σε ένταση, καθώς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει την πρόσβαση προς τοαεροδρόμιο τόσο από τη λεωφόρο Σενετάκη όσο και από τη λεωφόρο Ικάρου.

Η κατάσταση τότε είχε εκτραχυνθεί, με μικροσυμπλοκές, ρίψη πετρών και χρήση χημικών, πριν αποκατασταθεί η τάξη από τις αστυνομικές δυνάμεις.

ekriti.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βορίζια: Οικογένεια καταπατούσε χωράφια και λάμβανε επιδοτήσεις 580.000 ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης...