18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Ηράκλειο: 7χρονος λίγο έλειψε να πνιγεί από το λουρί σκύλου!

Ημερομηνία:

Παρολίγον τραγωδία την παιδική χαρά της Αγίας Βαρβάρας στα Καμίνια. Όπως περιέγραψε στο Ράδιο Κρήτη η μητέρα ενός 7χρονου αγοριού, ο γιος της, λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του, όταν το λουρί δεσποζόμενου σκύλου, μπλέχτηκε στον λαιμό του!

Όλα έγιναν, όπως κατήγγειλε η μητέρα, χθες το απόγευμα, όταν το παιδί της και πολλά άλλα, έπαιζαν αμέριμνα.

Στην είσοδο της παιδικής χαράς, ήταν δεμένος ένας δεσποζόμενος σκύλος. Κάποια στιγμή, ο 7χρονος γλίστρισε, ο σκύλος πιθανώς, φοβήθηκε και πήγε να ξεφύγει, με αποτέλεσμα ο γιος της να μπλέξει τον λαιμό του στο λουρί του ζώου!

“Το λουρί ήταν λεπτό σαν συρματόσκοινο. Ο γιος μου, στην κυριολεξία, κόντεψε να πνιγεί. Μάλιστα ο γιατρός που τον εξέτασε είπε ότι το σκοινί λίγο έλειψε να του κόψει την καρωτίδα”, δήλωσε η γυναίκα.

Ολοι αγαπάμε τα σκυλιά, αλλά οι ιδιοκτήτες οφείλουν να είναι προσεκτικοί, όταν στο χώρο βρίσκονται μικρά παιδιά”.

Η μητέρα κατήγγειλε επίσης ότι η ιδιοκτήτρια του σκύλου, τον είχε δέσει στην είσοδο της παιδικής χαράς, και είχε απομακρυνθεί. Μάλιστα μετά το περιστατικό μητέρα …την έψαχνε για να της μεταφέρει τι είχε συμβεί.

ekriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ