22.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

Η Αγγελοπούλου και ο ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

Όχι, θα χτυπούσε η νέα κυβέρνηση η αδιάφθορη την διαπλοκή.

Θα έφερνε νέα ήθη και έθιμα. Η παλιά συνταγή μασκαρεμένη είναι. Αν και τώρα και αυτές οι μάσκες πέσανε.

Όλοι θυμόμαστε την Αγγελοπούλου και το όργιο σπατάλης χρημάτων για την διοργάνωση και διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Σημίτης την είχε ορίσει διοργανώτρια. Η προσωποποίηση της κιτσαρίας με τα λαμέ συνολάκια  της τα γυαλιστερά, πρωϊνιάτικα.

Προφανώς ο κ. Τσίπρας να μην θυμάται τις εξαλλότητες της διοργάνωσης γιατί τότε ασχολείτο με τις καταλήψεις. Και να μην θυμάται ότι η κα Αγγελοπούλου απαιτούσε κρατικό αεροπλάνο αλλά αποκλειστικά για  ατομική της χρήση να την μεταφέρει από την Αθήνα στην Πάτρα και από την μια πόλη της Ελλάδας στην άλλη γιατί οι θωρακισμένες λιμουζίνες πέφτανε λίγες και την μαντάμ.

Και αντί να κάνει η νέα κυβέρνηση επιτροπή να δει πως αυτό το χρέος ξεκίνησε. Από ποιους και ποιοι συμμετείχαν στην διασπάθιση του πακτωλού χρημάτων που έδινε η Γερμανία στον Σημίτη για να μας χρεώσουν και να γίνει αυτή η λεηλασία της χώρας μας.

Αντί να δει από ποιους ξεκίνησε ο εξωτερικός δανεισμός προσοχή όχι τα Μεσογειακά Προγράμματα, αλλά ο εξωτερικός δανεισμός, η διαφορά είναι τεράστια, τα ποσά του δανεισμού ποια ήταν και ποιες χρονολογίες δόθηκαν πως διαμορφώθηκαν, πως σπαταλήθηκαν και από ποιους, αντί αυτού λοιπόν ανασύρουν τους δημιουργούς της κατάστασης και τους κάνουν «σοφούς» υπουργούς συνεργάτες σε θέσεις εξουσίας μεγάλες και ξανά  ο μαϊντανός Αγγελοπούλου που συμμετείχε ως διοργανώτρια στο όργιο σπατάλης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Συλλογές Άρθρων
Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χάος στο UCLA: Επίθεση της Αστυνομίας σε χιλιάδες διαδηλωτές με πλαστικές σφαίρες | Ζωντανή μετάδοση

Χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες βρίσκονται στο campus του Πανεπιστημίου της...

O Μαζωνάκης τραγουδάει το «Du Hast» των Rammstein

Σε ρυθμούς Rammstein μπαίνει το ελληνικό κοινό, καθώς στο τέλος του...

Παζάρι Μεγάλης Παρασκευής στις Βουκολιές του Δήμου Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά σας προσκαλεί και φέτος, τη Μεγάλη...