15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Η αλήθεια για τη fake φωτογραφία μαθητή με αστυνομικούς που ανάρτησε μέχρι και βουλευτής

Ημερομηνία:

Σάλος επικράτησε στα social media εξαιτίας μίας φωτογραφίας, στην οποία δύο αστυνομικοί στέκονται μπροστά σε ένα παιδί έξω από ένα Δημοτικό Σχολείο.

Αρκετοί χρήστες του Twitter, μεταξύ των οποίων η «Ελληνοφρένεια» και ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κρίτων Αρσένης, ανήρτησαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία, σχολιάζοντας ότι πρόκειται για ελέγχους αστυνομικών σε μαθητές Δημοτικού για τα self test.

Ωστόσο η φωτογραφία δεν έχει καμία σχέση με ελέγχους αστυνομικών σε παιδιά του δημοτικού για τα self test και επρόκειτο για fake news.

Οι αστυνομικοί, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, το πρωί της Δευτέρας, μοίρασαν σε μαθητές δημοτικών σχολείων στην Κεντρική Μακεδονία, φυλλάδια και σελιδοδείκτες με χρήσιμες συμβουλές για την οδική ασφάλεια.

(Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.)

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας που έχει ως στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει γονείς και μαθητές σε θέματα οδικής ασφάλειας που αφορούν ιδιαίτερα στην καθημερινή μετακίνηση των μαθητών από και προς τα σχολικά συγκροτήματα, και τις φωτογραφίες δημοσιοποίησε η ΕΛ.ΑΣ..

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...