17.8 C
Chania
Thursday, May 9, 2024

Η ΓΕΣΑΣΕ για την αποπληρωμή των αιτήσεων ΟΣΔΕ

Ημερομηνία:

Μια τελείως απαράδεκτη και εκβιαστική τακτική σε βάρος των Ελλήνων αγροτών σε ότι αφορά τη συμπλήρωση των αιτήσεων του ΟΣΔΕ έχουν υιοθετήσει ορισμένες συνεταιριστικές οργανώσεις υπονομεύοντας με αυτό τον τρόπο και τον ίδιο τον χαρακτήρα του συνεταιριστικού κινήματος .

Η  ΓΕΣΑΣΕ καλεί όλους τους εμπλεκόμενους να σταθουν στο ύψος των περιστάσεων και να συνειδητοποιήσουν τις ολέθριες συνέπειες που θα έχει η μη ολοκλήρωση των διαδικασιών που απαιτούνται ως την καταληκτική ημερομηνία της 15ης Μαΐου .

Η  ΓΕΣΑΣΕ  ζητεί :

  • Να   τηρηθεί  η συμφωνία ΥΑΑΤ –ΠΑΣΕΓΕΣ-ΕΑΣ
  • Να μην πληρώσει κανείς  αγρότης   οποιοδήποτε  τίμημα
  • Να γίνουν όλες οι απαραίτητες  ενέργειες από το ΥΑΑΤ ώστε  να  διασφαλισθεί η απρόσκοπτη και έγκαιρη   πληρωμή  της  ενιαίας  ενίσχυσης   στους  αγρότες

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ