23.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Η κοινωνική κουζίνα ευχαριστεί…

Ημερομηνία:

Η κοινωνία των Χανίων έχει αγκαλιάσει τις δράσεις αλληλεγγύης και αυτοοργάνωσης της Κοινωνικής Κουζίνας τους 9 μήνες λειτουργίας της, με αποκορύφωμα την στήριξη και επιτυχή πραγματοποίηση της συναυλίας αλληλεγγύης στις 18 Μαρτίου στο χώρο του Παλιού Τελωνείου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στη λειτουργία της έως σήμερα και καθιστούν δυνατή τη λειτουργία της και στο μέλλον:

Όσοι συνέβαλαν στη στέγαση της Κοινωνικής Κουζίνας στο σημερινό της χώρο, στην οδό Τσουδερών.

Όσοι διαθέτουν το χρόνο και το νοικοκυριό τους προκειμένου να μαγειρέψουν το φαγητό που διανέμεται.

Όσοι καθημερινά αφιερώνουν το χρόνο τους και βοηθούν στην διανομή 100 – 180 μερίδων φαγητού.

Όσοι φροντίζουν έτσι ώστε ο χώρος της Κοινωνικής Κουζίνας να διατηρείται καθαρός και αξιοπρεπής.

Όσοι συλλέγουν καθημερινά από διαφορετικές πηγές αγαθά αναγκαία προκειμένου να διανέμεται καθημερινά ένα αξιοπρεπές γεύμα

Όλους εκείνους που προσφέρουν γενναιόδωρα τα παραπάνω αγαθά χωρίς να επιδιώκουν να προβληθούν μέσα από αυτήν την προσφορά τους και όσους ενισχύουν οικονομικά.

Όλους εκείνους που περνούν από το χώρο της Κοινωνικής Κουζίνας και αφήνουν αγαθά ώστε να μαγειρευτούν και να διανεμηθούν σε όσους το έχουν ανάγκη.

Όλους τους φορείς και τις συλλογικότητες που έχουν εκδηλώσει την συμπαράσταση και τη στήριξη τους στη λειτουργία της Κοινωνικής Κουζίνας.

Όλους τους καλλιτέχνες που χάρισαν με αγάπη τις νότες της μουσικής και της φωνής τους στην συναυλία αλληλεγγύης προκειμένου να ακουστεί ακόμα πιο ηχηρά ότι κανείς δεν θα είναι μόνος του στην κρίση.

Τέλος, τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας την Κυριακή 18 Μαρτίου και έδωσε σε χαλεπούς καιρούς το υστέρημά του για να μπορέσει να συνεχίσει η Κοινωνική Κουζίνα τη δράση της.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ