15.8 C
Chania
Wednesday, May 1, 2024

Η κόρη της Καμάλα Χάρις αποτέλεσε την αφορμή για το ξέσπασμα της Λατινοπούλου

Ημερομηνία:

Η Έλα Έμχοφ είναι η «πέτρα του σκανδάλου» για τα όσα είπε η πολιτεύτρια της ΝΔ, Αφροδίτη Λατινοπούλου θερίζοντας σωρεία αντιδράσεων.

Η Έλα Έμχοφ, νεαρό μοντέλο και θετή κόρη της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις, είναι η αυτή που επέφερε (άθελά της φυσικά) το ξέσπασμα της πολιτεύτριας της ΝΔ Αφροδίτης Λατινοπούλου για τις αξύριστες γυναίκες που δείχνουν τις μασχάλες τους στα social media, τις ραγάδες, την κυτταρίτιδα κτλ.

Η 21χρονη, η οποία φοιτά στο διάσημο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη, σπουδάζοντας καλές τέχνες, έχει υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρεία IMG Models και ποστάρει καθημερινά φωτογραφίες της στα social media με εμφανή τα αξύριστα σημεία του σώματός της.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε η ίδια η Αφροδίτη Λατινοπούλου μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5, επιμένοντας στην τοποθέτησή της και συμπληρώνοντας: «Δεν κρίνω τις κοπέλες που θέλουν να μένουν αξύριστες για οποιονδήποτε λόγο. Καλά κάνουν είναι δικαίωμά τους. Θεωρώ ότι σε μία δημοκρατία μπορώ να εκφράζω ελεύθερα την άποψή μου για κάτι που με ενοχλεί και γιατί κάποιοι προσπαθούν να το προβάλλουν ως κάτι όμορφο».

Στην αρχική της τοποθέτηση η Αφροδίτη Λατινοπούλου ανέφερε: «Πρόκειται για τις περιβόητες φωτογραφίες γυναικών, οι οποίες αναδεικνύουν τα τριχωτά σημεία του σώματός τους, αφήνουν τρίχες στα πόδια και τα φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους.

Και αναρωτιέμαι στους άνδρες προφανώς μπορεί να μην αρέσουν, ή να αρέσουν.

Εγώ που είμαι γυναίκα αισθάνομαι άβολα νιώθω ντροπή και απεχθάνομαι να βλέπω τέτοιες φωτογραφίες. Είμαι γυναίκα δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω.

Δεν καταλαβαίνω, αφού το αγαπάς τόσο πολύ το αξύριστο πόδι σου εγώ γιατί πρέπει να το δω; Γιατί προσπαθείς να μου περάσεις ότι όλο αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο και φυσιολογικό.

Δεν είναι. Είναι άσχημο.

11

Και βλέπουμε από την άλλη τους άνδρες να γέρνουν προς την γυναικεία φύση. Ξυρίζονται παντού, βάφονται, φοράνε ολοένα και περισσότερο γυναικεία ρούχα. Γενικότερα κάνουν πράγματα που συνήθως κάνουν οι γυναίκες.

Από την άλλη οι γυναίκες γέρνουν προς τους άνδρες. Μένουν αξύριστες, προβάλλουν το ότι είναι αξύριστες, ντύνονται με oversized ρούχα, που πολλές φορές είναι ανδρικά ρούχα και όλο αυτό θέλουν να δείξουν ότι είναι φυσιολογικό; Δεν είναι. Είναι αποκρουστικό και για τις γυναίκες και για τους άνδρες.

Μία νοσηρή μειοψηφία που δεν θα καταφέρει να αλλάξει στην πλειοψηφία τα πρότυπα ομορφιάς, ούτε το φυσιολογικό που έχουμε μάθει έως τώρα.

Εμείς θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε αυτά που πιστεύαμε. Και όσοι μιλούν για υποτιθέμενη εξέλιξη, ας κάτσουν να ξανασκεφτούν τι σημαίνει εξέλιξη γιατί αυτό που αναδεικνύουν δεν είναι εξέλιξη, είναι η εποχή των σπηλαίων. Γιατί τότε ήταν η τελευταία φορά που μια γυναίκα δεν περιποιούταν τον εαυτό της».

gazzetta.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ