20.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Θάνατος 11χρονης στα Χανιά: Δε δέχεται το σενάριο της αυτοκτονίας ο δικηγόρος της μητέρας που δεν αποκλείει την εγκληματική ενέργεια

Ημερομηνία:

Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας άφησε το πρωί της Τετάρτης ο δικηγόρος της μητέρας του 11χρονου κοριτσιού από τα Χανιά που βρέθηκε νεκρό σε βραχώδη ακτή κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων.

Ο Απόστολος Λύτρας μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι η μητέρα της 11χρονης ισχυρίζεται ότι το παιδί της δεν είχε λόγο να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ παράλληλα αμφισβητεί τους ισχυρισμούς των συμμαθητών του άτυχου κοριτσιού που φέρεται να δηλώνουν ότι η 11χρονη μαθήτρια τους είχε αποχαιρετήσει.

«Όλοι οι συμμαθητές της και οι καθηγητές της κάνουν λόγο για ένα χαρούμενο παιδί, για την ψυχή της παρέας», είπε ο δικηγόρος.

Εξέφρασε δε τον προβληματισμό της οικογένειας για το πώς βρέθηκε το κορίτσι σε αυτό το σημείο, τόσο μακριά από το σπίτι του.

«Σύμφωνα με τη μητέρα της, η 11χρονη συνήθιζε να παίζει και να κινείται μόνο κοντά στο σπίτι της. Πώς βρέθηκε εκεί, με ποιον τρόπο» διερωτήθηκε ο Απ. Λύτρας.

«Ή έχει γίνει κάποιο δυστύχημα ή κάποιος οδήγησε την Ιωάννα στο συγκεκριμένο σημείο με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της. Σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι ότι το παιδί έβαλε τέλος στην ζωή του», δήλωσε η μητέρα της 11χρονης στον ΑΝΤ1.

Να σημειωθεί πάντως ότι οι αρχές σχεδόν από την πρώτη στιγμή έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματική ενέργειας.

Όπως είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων Ταξίαρχος Γιώργος Λυμπινάκης που βρέθηκε στο σημείο, «έχει αποκλεισθεί η εγκληματική ενέργεια, αυτή είναι και η άποψη του ιατροδικαστή. Εξετάζονται τα αίτια της πτώσης».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σεμινάρια αλιευτικού τουρισμού από την Περιφέρεια Κρήτης και τα τμήματα αλιείας των Περιφερειακών ενοτήτων

Ολοκληρωθήκαν με επιτυχία τα σεμινάρια Αλιευτικού Τουρισμού που διοργάνωσε...

«Καλάθι του Νονού» από τις 22 Απριλίου

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για το παρατηρητήριο τιμών...