14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Η «Μαύρη Βίβλος» της οικογένειας Μπάιντεν: Σεξ, αλκοόλ και ναρκωτικά

Ημερομηνία:

Σάλος ξέσπασε στις ΗΠΑ από τις αποκαλύψεις σχετικά με τον γιο του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ Μπάιντεν, ο οποίος πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε με τον ίδιο να είναι γυμνός και να κρατάει ένα πιστόλι που έχει αποκτήσει παράνομα, ενώ βρίσκεται με μια πόρνη σε ένα πολυτελές δωμάτιο ξενοδοχείου.

Ο Χάντερ Μπάιντεν, του οποίου τα προβλήματα εθισμού είναι γνωστά, απολύθηκε από το Ναυτικό των ΗΠΑ τρία χρόνια νωρίτερα, αφού βρέθηκε θετικός σε κοκαΐνη. Λίγες εβδομάδες αφότου ο Χάντερ αγόρασε παράνομα το όπλο, η ερωμένη του, Χάλι Μπάιντεν, χήρα του αείμνηστου αδελφού του, Μπο Μπάιντεν, πέταξε το όπλο σε έναν κάδο σκουπιδιών σούπερ μάρκετ, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα το FBI, ωστόσο δεν απαγγέλθηκαν ποτέ κατηγορίες.

Το βιβλίο που «καίει» τον γιο του Μπάιντεν

Πλέον, σε όλα τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν και νέες αποκαλύψεις από το «εκρηκτικό» βιβλίο της Κάθλιν Μπούλ, η οποία ήταν παντρεμένη για περισσότερα από 20 χρόνια με τον Χάντερ Μπάιντεν.

Η Κάθλιν Μπούλ αναφέρεται στους εθισμούς του Χάντερ στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ, μέχρι και τις υποθέσεις διαφθοράς στις οποίες εμπλέκεται με εταιρείες στην Ουκρανία και την Κίνα. Από τα ροζ βίντεο με τις πόρνες μέχρι και τη σχέση του με την νύφη του νεκρού αδελφού του.

Καθλιν Μπούλ και Χάντερ Μπάιντεν ήταν παντρεμένοι για 22 χρόνια όταν η Κάθλιν έκανε τη φρικτή ανακάλυψη το 2015 ότι ο σύζυγός της, ο πατέρας των τριών παιδιών της, ήταν απελπιστικά εθισμένος στο ποτό, τα ναρκωτικά και το σεξ.

«Βρήκα εκατοντάδες χρεώσεις πιστωτικών καρτών σε μπαρ, κάβες και στριπτιτζάδικα», γράφει η Κάθλιν. «Όλη την ώρα, μου έλεγε ότι ήταν υγιής και νηφάλιος – και ότι εγώ ήμουν η τρελή. Του έλεγα συνεχώς ότι ήμουν το μόνο άτομο που προσπαθούσε να τον βοηθήσει να μείνει νηφάλιος. Έτσι αυτή η προσπάθεια έγινε πια το δικό μου είδος εθισμού».

Αναρτούσε βίντεο σε πορνοσάιτ

Σύντομα, μετά τη συνειδητοποίηση του προβλήματος εθισμού του συζύγου της, η Κάθλιν θα μάθαινε ότι ο Χάντερ – τον οποίο είχε γνωρίσει όταν υπηρετούσαν μαζί στα 20 τους χρόνια στο Σώμα Εθελοντών Ιησουιτών – καλούσε συχνά ιερόδουλες, ανέβαζε με εμμονή τις ερωτικές περιπτύξεις μαζί τους σε πορνοσάιτ στο Διαδίκτυο και είχε τόσο σοβαρό πρόβλημα με τα ναρκωτικά που ξέχναγε παντού μέσα στο σπίτι τα σύνεργά του. Η Κάθλιν έγινε έξαλλη όταν βρήκε μια πίπα κοκαΐνης στο τασάκι του σαλονιού.

Μάλιστα, κάνει λόγο για τη σχέση που είχε συνάψει ο Χάντερ με τη χήρα του ίδιου του αδερφού του. Και το χειρότερο ήταν ότι την ανακάλυψη έκαναν τα ίδια τα παιδιά τους όταν βρήκαν ενοχοποιητικά μηνύματα στο τηλέφωνό του.

Η 53χρονη Κάθλιν που τελικά χώρισε από τον Χάντερ το 2017, περίμενε μέχρι το 2022 για να σπάσει τη σιωπή της για τον άθλιο γάμο τους στην αποκαλυπτική νέα αυτοβιογραφία, «If We Break: A Memoir Of Marriage, Addiction, And Healing» που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα.

«Ο Τζακ Ντάνιελς ήταν ο καλύτερός του φίλος»

Σύμφωνα με την Κάθλιν, ένα Σάββατο πρωί, ο Χάντερ μπήκε στην κουζίνα «σαν να μην είχε πάει για ύπνο» γύρω στις 10 το πρωί. Η Κάθλιν έφτιαχνε τηγανίτες για τις κόρες τους και ο Μπάιντεν έβγαλε ένα μπουκάλι ουίσκι Τζακ Ντάνιελς από ένα ντουλάπι. Η Κάθλιν τον ρώτησε τι νόμιζε ότι έκανε. «Δεν νομίζω ότι ήξερε τι ώρα ήταν και φαινόταν ακόμα μεθυσμένος», λέει. «Γέλασε και έβαλε το μπουκάλι πίσω. Όλοι κοιτούσαμε».

Ο Χάντερ, ο οποίος έχει παραδεχτεί επανειλημμένα και δημόσια ότι πάλεψε με τον εθισμό στο ποτό και τα ναρκωτικά, πέρασε χρόνια μέσα σε κέντρα αποτοξίνωσης, αφήνοντας τη σύζυγό του να τον δικαιολογεί στα κορίτσια τους – τη Ναόμι, τώρα 28, την Φίνεγκαν, 22 και τη Μέιζι, 21 ετών.

"google ad"

Ωστόσο, παρά την αφοσίωσή της στην οικογένεια Μπάιντεν, η Κάθλιν σημείωνει στο βιβλίο της ότι ποτέ δεν αισθάνθηκε πραγματικό μέλος της οικογένειας. Όταν ο Τζο έγινε Αντιπρόεδρος το 2009, η Μυστική Υπηρεσία επισκέφτηκε το σπίτι τους και εξήγησε πως ο Χάντερ και τα παιδιά θα έπαιρναν σωματοφύλακες αλλά όχι εκείνη.

Ακόμα χειρότερα, σε μια συγκέντρωση της οικογένειας Μπάιντεν, η Κάθλιν έμεινε εκτός οικογενειακής φωτογραφίας καθώς ήθελαν μόνο «αίμα Μπάιντεν» σε αυτήν. Αποκαλύπτει επίσης ότι ο Τζο Μπάιντεν, της ξεκαθάρισε ότι θα την αγαπούσε επειδή την αγαπούσε ο Χάντερ.

Η πίπα κοκαΐνης στο σαλόνι

Τρία χρόνια αργότερα, ο Χάντερ εθισμένος τελείως στο αλκοόλ επέδειξε «μανιακή» συμπεριφορά τη νύχτα που το δίδυμο Ομπάμα-Μάιντεν κέρδισε την επανεκλογή το 2012: Βρέθηκε μεθυσμένος σε μια εκδήλωση συγκέντρωσης κεφαλαίων, σύμφωνα με την Κάθλιν. Το 2014, αποτάχθηκε από έφεδρος ναυτικός των ΗΠΑ καθώς βρέθηκε θετικός σε κοκαΐνη.

Η Κάθλιν τελικά τον πέταξε έξω από το σπίτι της οικογένειας εκείνο το καλοκαίρι, όταν ανακάλυψε τη πίπα κοκαΐνης σε ένα τασάκι στο σαλόνι, και ενώ ο Χάντερ είχε ήδη παραδεχτεί ότι την είχε απατήσει με ιερόδουλες σε επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό.

Η Κάθλιν είχε αρχίσει να παρακολουθεί την πορεία κατάρρευσης του συζύγου της Χάντερ, τις συνεχείς απιστίες απιστία του, μέσω των λογαριασμών της πιστωτικής κάρτας: Μάθαινε πλέον τα πάντα, από ύποπτα ταξίδια, επισκέψεις σε ινστιτούτα νυχιώ, εκδρομές σε χιονοδρομικά κέντρα μέχρι δαπάνες σε στριπτιτζάδικα.

«Ο πατέρας μου θα μιλήσει για μεταρρύθμιση των ναρκωτικών και οτιδήποτε άλλο θέλω, νομίζει ότι είμαι θεός»

Ωστόσο, οι αποκαλύψεις για τον γιο του Μπάιντεν δεν σταματούν εδώ. Δημοσίευμα στο nypost.com επικαλείται ηχογράφηση που βρέθηκε σε λάπτοπ του Χάντερ, στο οποίο ακούγεται ο ίδιος να καυχιέται για την πολιτική επιρροή στον πατέρα του:

«Θα μιλήσει για τη μεταρρύθμιση των ναρκωτικών και οτιδήποτε άλλο θέλω. [Ο Τζο Μπάιντεν] νομίζει ότι είμαι θεός».

Το απόσπασμα ηχογραφήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 2018, σε μια εποχή που ο Χάντερ υποβαλλόταν σε ένα ασυνήθιστο πρόγραμμα θεραπείας εθισμού με τον θεραπευτή Keith Ablow, που περιλάμβανε καθημερινές ενδοφλέβιες εγχύσεις του ηρεμιστικού αλόγων κεταμίνης.

Ο Χάντερ ακούγεται να λέει ότι ο πατέρας του «θα μιλήσει για οτιδήποτε θέλω και στο οποίο πιστεύει. Αν πω ότι αυτό είναι σημαντικό για μένα, τότε θα εργαστεί με έναν τρόπο για να το κάνει μέρος της πλατφόρμας του».

«Ο μπαμπάς μου με σέβεται περισσότερο από ό,τι σέβεται οποιονδήποτε στον κόσμο, και αυτό το ξέρω να είμαι σίγουρος, επομένως δεν πρόκειται να έχει σχέση με το αν επηρεάζει την πολιτική του», λέει.

Παράλληλα, ο Χάντερ καυχιέται για το πώς σχεδιάζει να αξιοποιήσει τη φήμη «αν ο μπαμπάς μου γίνει πρόεδρος».

«Ήμουν στο πρωτοσέλιδο κάθε γαμ@@@νης εφημερίδας, συμπεριλαμβανομένων των The Wall Street Journal και των New York Times», λέει.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ