23.8 C
Chania
Monday, May 13, 2024

Η οικογένεια της Suzanne Eaton δίνει το ποσό που συγκεντρώθηκε από έρανo στις δυνάμεις που συμμετείχαν στις έρευνες

Ημερομηνία:

Ήταν ένας άνθρωπος που, όπως ομολογούν όσοι την γνώρισαν, άγγιζε με μοναδικό τρόπο τις ζωές των άλλων. Η Suzanne Eaton, μια γυναίκα που περιγράφεται ως αισιόδοξη, χαμογελαστή, με διαρκή πάθος να μαθαίνει νέα πράγματα, αφιερωμένη στην Επιστήμη της αλλά και την οικογένειά της, προσφέρει ακόμη και μετά το θάνατό της.

Η οικογένειά της, μέσα στο πένθος για το χαμό της 60χρονης βιολόγου, βρίσκει τη δύναμη να σταθεί και να βοηθήσει το όνομα της Suzanne να συνδεθεί για άλλη μια φορά με μια θετική ενέργεια. Όπως αποφασίστηκε από τα μέλη της οικογένειας της άτυχης 60χρονης, τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί στο πλαίσιο διαδικτυακού εράνου για τη συνδρομή στις έρευνες που διεξάγονταν πριν την τραγική “αυλαία”, θα διατεθούν για την ενίσχυση των ομάδων που συνέδραμαν στις έρευνες, στην Κρήτη.

Προσφέρει ... και μετά το θάνατό της, η Suzanne Eaton

Με ανάρτηση στις σελίδες με αντικείμενο την αναζήτηση της Suzanne Eaton, η οικογένεια ευχαριστεί όσους δώρισαν χρήματα και ανακοινώνει ότι το μεγαλύτερο μέρος του ποσού που έχει συγκεντρωθεί – και το οποίο έφτασε το ποσό των 36.539 € μέσω 529 δωρεών – θα προσφερθεί στις δυνάμεις που συμμετείχαν στις έρευνες, ενώ κάποιο ποσό θα διατεθεί για το κόστος επαναπατρισμού της σορού της Αμερικανίδας, στη Γερμανία για την κηδεία.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ