26.8 C
Chania
Tuesday, May 21, 2024

ΣΥΡΙΖΑ Χανίων για άρση ασυλίας Παύλου Πολάκη: “Είναι φανερή η προσπάθεια της ΝΔ να «εξισορροπήσει» με πάσης φύσεως καταγγελίες, τις σοβαρές εκκρεμότητες που έχει το πολιτικό της προσωπικό με την δικαιοσύνη”

Ημερομηνία:

Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων αναφέρει με αφορμή την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη, ότι:

“Η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής έπιασε δουλειά με την νέα της σύνθεση. Αποφάσισε ότι το πρώτο θέμα που θα συζητηθεί είναι η πρόταση για την άρση ασυλίας του σ. Παύλου Πολάκη”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων απλώς σημειώνει:

  • Το κατηγορητήριο αφορά αμιγώς πολιτικές ενέργειες στο πλαίσιο διερεύνησης μεγάλων και διαβόητων σκανδάλων.
  • Είναι φανερή η προσπάθεια της ΝΔ να «εξισορροπήσει» με πάσης φύσεως καταγγελίες, τις σοβαρές εκκρεμότητες που έχει το πολιτικό της προσωπικό με την δικαιοσύνη.
  • Ήδη από τις πρώτες αποφάσεις της κυβέρνησης (άσυλο, ΑΜΚΑ προσφύγων κ.τ.λ.) φαίνεται ότι η ΝΔ επιλέγει να ενεργοποιήσει τον σκληρό πυρήνα της πολιτικής της και μάλιστα με όρους πολιτικού ρεβανσισμού.
  • Η διερεύνηση κάθε υπόθεσης (και υπάρχουν πολύ σοβαρότερες υποθέσεις από τις αστειότητες για τις οποίες κατηγορείται ο Παύλος Πολάκης), είναι αναγκαίο να γίνει με ταχύτητα και πλήρη διαφάνεια.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ο σ. Παύλος Πολάκης θα μετατρέψει τις διαδικασίες κατασυκοφάντησής του σε μια ακόμη ευκαιρία να αναδειχθούν οι παρανομίες και οι ατασθαλίες πολλών ετών. Προσθέτουμε απλώς και την αποφασιστικότητά μας να μην αφήσουμε να σκεπαστούν τα κάθε είδους σκάνδαλα, να μην ξεχάσουμε ποτέ και τίποτε. Ελπίζουμε ότι και η ΝΔ θα προσπαθήσει να υπερβεί εαυτόν και δεν θα εμποδίσει τα σκάνδαλα NOVARTIS, ΚΕΕΛΠΝΟ κ.τ.λ. να βρουν το δρόμο προς τη Δικαιοσύνη”.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΗΠΑ: Γιατί η Τεχνητή Νοημοσύνη θεωρείται απειλή για τις προεδρικές εκλογές – «Πρόβλημα του σήμερα, όχι του μέλλοντος»

Του Χρήστου Καλουντζόγλου Η απειλή που προέρχεται από προγράμματα Τεχνητής Νοημοσύνης είναι...