16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Η Ρωσία προσανατολίζεται στην ακύρωση των πτήσεων προς Ελλάδα μέχρι τέλος Ιουλίου

Ημερομηνία:

Δεν είναι καλά τα μαντάτα από τη Ρωσία. Η Ρωσία προσανατολίζεται στην ακύρωση των πτήσεων προς Ελλάδα μέχρι τέλος Ιουλίου.

Έτσι θα αναγκαστούν οι τουρ οπερέιτορς να μεταφέρουν κρατήσεις για αργότερα εντός του 2020 ή για το 2021 με τους ίδιους όρους (+-2/3 μέρες λόγω πτήσεων).

Παρόμοια είναι η κατάσταση και με Ουκρανία, καθώς έχουμε ακυρώσεις πτήσεων μέχρι τα μέσα Ιουλίου και μεταφορές για αργότερα.

Φαινεται πλέον πως κανείς δεν μπορεί να ξέρει πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση και ίσως πάρει παράταση η ακύρωση πτήσεων. Θα υπάρξουν εξελίξεις από τις Ελληνικές υγειονομικές αρχές, μέχρι τέλος του μήνα, καθώς περιμένουμε να προσθέσουν στην λίστα κάποιες επιπλέον χώρες που θα επιτρέπεται να πετάξουν προς Ελλάδα.

Μέχρι τώρα οι κρατήσεις που υπάρχουν και δεν έχουν αλλάξει είναι:

Κρήτη

Εσθονία 01/07, Λιθουανία 04/07, Λετονία 05/07, Ρουμανία 07/07,

Ρόδος

Λιθουανία 04/07 ,Ρουμανία 07/07,

Πελοπόννησος

Λιθουανία 04/07 ,Λετονία 05/07

Κέρκυρα

αναμονή για πτήσεις από Ρωσία ακύρωση προγράμματος από Ρουμανία & Ουκρανία

Χαλκιδική

"google ad"

αναμονή για πτήσεις από Ρωσία

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ