24.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ για το νέο περιστατικό τραμπούκικης συμπεριφοράς αμερικανοΝΑΤΟϊκών σε ανήλικες μαθήτριες

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωσή της και η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ καταδικάζει το νέο περιστατικό με την επίθεση αμερικανονατοϊκών σε ανήλικες μαθήτριες.

Αναφέρεται στην ανακοίνωση:

Για πολλοστή φορά αμερικανοΝΑΤΟϊκοί στρατιώτες πρωταγωνιστούν σε επεισόδια τραμπούκικης και επικυρίαρχης συμπεριφοράς στην πόλη των Χανίων.

Όπως έγινε γνωστό, το Σάββατο το βράδυ αμερικανοΝΑΤΟϊκοί του πληρώματος του “USS Gerald R. Ford” επιτέθηκαν σε δύο ανήλικες μαθήτριες, χαστουκίζοντας και γρονθοκοπώντας τες.

Πρόκειται για περιστατικό που έρχεται να προστεθεί στα επεισόδια που έχουν προκαλέσει από την πρώτη στιγμή της άφιξής τους στα Χανιά και είδαν το φως της δημοσιότητας, αλλά και στα δεκάδες των προηγούμενων επισκέψεων των μακελάρηδων στην πόλη μας.

Η μετατροπή της πόλης αλλά και της χώρας ολόκληρης σε ορμητήριο των δολοφόνων αλλά και σε μέρος αναψυχής τους, μόνο την ασφάλεια και την προστασία του χανιώτικου λαού δεν εξασφαλίζει. Η νεολαία, ο χανιώτικος λαός συνολικά όμως έχει πείρα. Δε θα επιτρέψει να κυριαρχούν ο φόβος και η τρομοκρατία κάθε φορά που τα αμερικάνικα αεροπλανοφόρα αράζουν στη Σούδα.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της ΝΔ, που μαζί με τις προηγούμενες και το σύνολο των υπόλοιπων αστικών κομμάτων, έχουν αλυσοδέσει τη χώρα στο άρμα του ΝΑΤΟ και των Αμερικάνων, έχουν μετατρέψει τελικά την πόλη μας σε “Τρούμπα”, απαιτώντας την ανοχή και τη συνενοχή μας στο όνομα των ματωμένων δολαρίων τους.

Καλούμε τον χανιώτικο λαό να δώσει αποστομωτική απάντηση δυναμώνοντας την πάλη:

  • Για να φύγουν οι φονιάδες των λαών από τα Χανιά και όλη τη χώρα
  • Για να κλείσει η βάση της Σούδας και όλες οι βάσεις του θανάτου στη χώρα.
  • Για απεμπλοκή της χώρας από τους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.
  • Για να σταματήσει κάθε στήριξη στο κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.
  • Για να εκφραστεί ακόμα πιο πλατιά και αποφασιστικά η αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό και να δικαιωθεί το δίκαιο αίτημα για ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ερντογάν: «19 Μαΐου ημέρα ξεσηκωμού κατά της εχθρικής κατοχής του έθνους μας»

Ανακοίνωση έβγαλε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μέσω ανάρτησης,...

Παραμένουν κλειστά τα μικροβιολογικά εργαστήρια και στα Χανιά

Την απόφαση να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους από την...

Η Πανσπουδαστική καταγγέλλει καταστροφή συνδικαλιστικού υλικού

Καταστροφή συνδικαλιστικού υλικού καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η φοιτητική...

Το ΚΚΕ (μ-λ) Χανίων ζητά την αποχή από τις ευρωεκλογές

Με αφορμή τις επικείμενες ευρωεκλογές το ΚΚΕ(μ-λ) Χανίων σε...