14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Η τροχιά ανάπτυξης να συνεχιστεί – 20 χρόνια ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ: Οι Χανιώτες έτοιμοι να περιφρουρήσουν το δημιούργημά τους

Ημερομηνία:

20 χρόνια προόδου και δημιουργίας . Σωτήρια η Τράπεζα Χανίων η Συνεταιριστική βεβαίως τράπεζά μας για την τοπική επιχειρηματική δραστηριότητα.

Την Κυριακή το βράδυ η Τράπεζα γιόρτασε τα 20 χρόνια της στο Creta Paradise. Εμπνευσμένη από ψυχής η ομιλία του κύριου συντελεστή επιτυχίας της Προέδρου Μιχαλη Μαρακάκη. Η αναφορά του στο πλούσιο έργο της τράπεζας έκλεισε με κάλεσμα για συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας.

Η συνέλευση της τράπεζας θα συνεχιστεί σήμερα ΤΡΙΤΗ στις 6μ.μ. στην έδρα της Τράπεζας.

Ας ευχηθούμε να βρεθεί λύση που να αποτρέπει την είσοδο ξένων στην αύξηση του Μετοχικού κεφαλαίου.
Την τράπεζα την έστησαν οι Χανιώτες και στα χέρια τους πρέπει να παραμείνει.

Στην επετειακή εκδήλωση της Κυριακής παραβρέθηκαν και μίλησαν ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης ο πρώην υπουργός Νίκος Χριστοδουλάκης ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Αγγελόπουλος.

Ο Γ. Σταθάκης ανέλυσε την θεωρία της κυβέρνησης για την ανάκαμψη, ο Ν. Χριστοδουλάκης αναφέρθηκε στις παθογένειες της Ελληνικής οικονομίας, ο περιφερειάρχης Σ. Αρναουτάκης μίλησε για την Κρήτη και τις προοπτικές της ενώ ο κ. Αγγελόπουλος ζήτησε περισσότερο ενδιαφέρον και επιτέλους  σωστό προγραμματισμό για τον τουρισμό.

Οι ομιλητές τόνισαν την αναγκαιότητα δημιουργίας ενός ΒΟΑΚ αντάξιου των αναγκών της «ναυαρχίδας του τουρισμού» Κρήτης.

Όλοι οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην συμβολή της Τράπεζας Χανίων στην ανάπτυξη και τόνισαν την δυνατότητα της τοπικής Οικονομίας να κρατήσει δικιά της την Τράπεζα το σημαντικότερο εργαλείο ανάπτυξης του τόπου συμμετέχοντας δυναμικά στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου στο Γεράνι παραβρέθηκαν ακόμα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνης Μπαλωμενάκης, ο πρώην υπουργός Χρήστος Μαρκογιαννάκης οι αντιπεριφερειάρχες Χανίων Απ. Βουλγαράκης και περιβάλλοντος Νίκος Καλογερής, ο πρόεδρος του ιδρύματος «Ελευθέριος  Βενιζέλος» Νίκος Παπαδάκης ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου Αντώνης Παπαδεράκης ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης, ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης,, ο πρύτανης του Πολυτεχνείου Βασίλης Διγαλάκης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιάννης Δασκαλάκης, εκπρόσωποι φορέων, πολλοί επιχειρηματίες και πολλές άλλες προσωπικότητες των Χανίων

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος, Μαρίνα Γιακουμάκη.

Ήταν μια βραδιά δημιουργικής αναπόλησης μια δύσκολης τότε πριν 20 χρόνια αρχής μιας δημιουργικής πορείας σε όλο το εύρος της τοπικής οικονομίας.

Ήταν μια αναβάθμιση και αναβάπτιση στην κολυμβήθρα των δικών μας δυνάμεων και δυνατοτήτων που όταν το θελήσουμε κάνομε θαύματα και το έχομε αποδείξει.

Εδώ που φτάσαμε ας μην αφήσουμε με τίποτα να χαθεί ο δικός μας δυναμισμός.

Νίκος Αγγελάκης

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...