9.8 C
Chania
Sunday, January 18, 2026

Η χαρά του βουλευτή Κασιδιάρη από τα Χανιά: «Έχουμε όπλα με άδεια, είμαστε πιο άνετοι στις κινήσεις μας» (βίντεο)

Ημερομηνία:

Νοέμβριος 2012. Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και λίγους μήνες στη Βουλή και ο βουλευτής πια Ηλίας Κασιδιάρης, μιλάει σε ομοϊδεάτες τους στα Χανιά. Στο απόσπασμα του βίντεο που θα παρακολουθήσετε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χ.Α παραδέχεται ότι το βουλευτικό αξίωμα έχει και τα καλά του.

Ποια είναι αυτά; Μα φυσικά ότι ως βουλευτές θα είναι πιο ελεύθεροι στις κινήσεις τους, ακόμα κι αν γίνει κάποιο επεισόδιο, αφού πια διαθέτουν άδεια οπλοφορίας και δεν αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο του αυτοφώρου.

«Εκμεταλλευόμαστε τα προνόμια του βουλευτή. Έχουμε οπλοφορία πλέον με άδεια. Δεν έχει αυτόφωρο αν γίνει επεισόδιο και είμαστε λίγο πιο άνετοι στις κινήσεις μας», λέει ο Κασιδιάρης και κάθε περαιτέρω σχόλιο είναι περιττό.

Δείτε το βίντεο εδώ:

[youtube id=”30MGH4d6csQ” width=”620″ height=”360″]

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα άδυτα της μανίας του looksmaxxing, της ακραίας τάσης αισθητικής των ανδρών στα social media

«Πιστεύω στη φροντίδα του εαυτού μου, σε μια ισορροπημένη...

«Μην αγγίζετε τη Γροιλανδία»: Ο Τραμπ έβγαλε τους Δανούς στους δρόμους

Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν σήμερα στην Κοπεγχάγη, στη Δανία, για...

Κάλεσμα Ανδρουλάκη στις «προοδευτικές, δημοκρατικές δυνάμεις για την πολιτική αλλαγή»

Κάλεσμα στις «προοδευτικές, δημοκρατικές δυνάμεις που έχουν κοινές αγωνίες...