21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Η Sportingbet και οι Αποδόσεις για Super League και Euroleauge

Ημερομηνία:

Η Sportingbet είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα μεγάλα ονόματα στον χώρο του online στοιχήματος. Με παρουσία πάνω από 20 χρόνια, σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία, καθώς είναι μία από τις πρώτες στοιχηματικές που δραστηριοποιήθηκαν στο διαδίκτυο. Συνεπώς, ένα τόσο μεγάλο brandname ξεχωρίζει τόσα χρόνια με την εμπειρία και την αξιοπιστία του.

Πέρα όμως από την ασφάλεια και την αξιοπιστία της εταιρίας, πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν και οι αγορές που προσφέρει στους πελάτες της. Η Sportnigbet, πατήστε εδώ για να βρείτε πληροφορίες,  δηλώνει δυναμικό παρόν σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα του πλανήτη, προσφέροντας εκατοντάδες αγορές, ικανές να καλύψουν τις ανάγκες του πιο απαιτητικού παίκτη. Όποιο άθλημα κι αν σε ενδιαφέρει, εδώ θα βρεις τις αγορές που ψάχνεις.

H Superleague 1 παίζει μπάλα εδώ

Όπως είναι λογικό, στην Ελλάδα οι περισσότεροι παίκτες δείχνουν μία ιδιαίτερη προτίμηση στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στα πάνω του, την ώρα που ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει τα σκήπτρα του πίσω, με τον Παναθηναϊκό να μένει πίσω λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδων.

Κάθε Σαββατοκύριακο, επισκεπτόμενος το site της Sportingbet θα βρεις διαθέσιμα όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής, με τριψήφιο αριθμό αγορών στο καθένα. Περισσότερες από 100 αγορές σε περιμένουν σε κάθε αναμέτρηση, με τεράστια ποικιλία ειδικών στοιχημάτων, φυσικά σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις. Εκτός όμως από τις αναμετρήσεις, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αγορά για τον πρωταθλητή της σεζόν 2019 – 2020. Μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός θεωρείται το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα (απόδοση 1,50), την ώρα που ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ βρίσκεται πίσω του τόσο στην βαθμολογία όσο και στις αποδόσεις (απόδοση 2,50). Η ασταθής ΑΕΚ ακολουθεί ακόμα πιο πίσω (41,00), ενώ εντύπωση προκαλούν οι αποδόσεις του Άρη (501,00) και του Παναθηναϊκού (501,00) που φτάνουν τριψήφια νούμερα.

Και η Euroleague κάνει παιχνίδι στην Sportingbet

Εκτός όμως από το ποδόσφαιρο, τον βασιλιά των σπορ, τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας γνωρίζει απήχηση το μπάσκετ και όχι άδικα. Οι ελληνικές ομάδες πρωταγωνιστούν στην Euroleague κι έτσι αναπόφευκτα το ενδιαφέρον των Ελλήνων παικτών και όχι μόνο στρέφεται προς την πορτοκαλί “θεά”.Παρόμοια η κατάσταση κι εδώ, όπου κάθε εβδομάδα θα βρεις δεκάδες αγορές για κάθε αναμέτρηση της κορυφαίας μπασκετικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Πέρα όμως από τις κλασικές αγορές για τον νικητή του αγώνα, το σύνολο των πόντων το χάντικαπ κλπ, θα βρεις και πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα που αφορούν τις επιδόσεις των παικτών. Πόσους πόντους θα βάλει ο Γιώργος Πρίντεζης; Πόσες ασίστ θα μοιράσει ο ΝικΚαλάθης; Πόσα ριμπάουντ θα μαζέψει Μιλουτίνοφ; Αυτές και ακόμα περισσότερες αγορές, μπορείς πολύ εύκολα να βρεις στην Sportingbet κάθε εβδομάδα, πριν ξεκινήσουν οι αναμετρήσεις της Euroleague.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...

Συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ μπροστά στις Ευρωεκλογές του Ιούνη

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση την...