14.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Θάνατος 27χρονης στη Γαύδο: Tι λέει ο 40χρονος σε συμπληρωματική κατάθεσή του για τη 2η ταχύτητα – Οφείλεται σε “μετατραυματικό σοκ”, λέει η αστυνομία – Οικογένεια Κορίνας: «Κάποιο λάκκο έχει η φάβα»

Ημερομηνία:

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου της 27χρονης στη Γαύδο, μετά την συμπληρωματική κατάθεση του 40χρονου, ο οποίος ήταν συνεπιβάτης της στο αυτοκίνητο που έπεσε στον γκρεμό.

Κι αυτό γιατί με την συγκεκριμένη κατάθεση ο 40χρονος παραδέχεται πως πράγματι το όχημα είχε στο κιβώτιο ταχυτήτων την 2η ταχύτητα, δημιουργώντας νέα ερωτήματα για τις πραγματικές συνθήκες του θανάτου της άτυχης κοπέλας, με δεδομένο πως κάτι τέτοιο είναι ασυνήθιστο σε ακινητοποιημένο -όπως υποστηρίζει ο ίδιος- αυτοκίνητο.

Ειδικότερα, ο 40χρονος φέρεται να αναφέρει:

«Όντως, έτσι είναι γιατί έκανα το λάθος όταν γύρισα το κλειδί της μηχανής να πατήσω ταυτόχρονα και το αμπραγιάζ του συμπλέκτη, κάτι που συνηθίζουν πολύ παλιοί οδηγοί, με αποτέλεσμα να … εκτιναχθεί το ΙΧ προς το γκρεμό πριν προλάβω να κάνω οτιδήποτε… Κρυώναμε, το ίδιο και η Κορίνα που τη ρώτησα και έτσι αποφάσισα να ανοίξω το καλοριφέρ για να ζεσταθούμε αφού βρισκόταν ήδη σε κατηφόρα όπως και το είχα σταθμεύσει».

Μιλώντας στο newsit αξιωματικός της αστυνομίας απέδωσε αυτήν την «διαφορετική» απ’ την αρχική εκδοχή του, στο γεγονός ότι ίσως να βρισκόταν σε σύγχυση απ’ το «μετατραυματικό σοκ» καθώς και ο ίδιος έφερε τραύματα ενώ «τρόμαξε» -όπως τους είπε- να απεγκλωβιστεί απ’ την καμπίνα για να μπορέσει να ανέβει έστω και ξυπόλυτος στον δρόμο και να ζητήσει βοήθεια.

Πάντως ο 40χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν βρισκόταν σε πλήρη διαύγεια καθώς είχε χρήση οινοπνευματωδών μέσα στο όχημα. Κάτι τέτοιο βέβαια πρέπει να αποδειχθεί απ’ τις εργαστηριακές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται πως η οικογένεια της 27χρονης, υποστηρίζει ότι πίσω απ’ την μοιραία κατάληξη της κόρης τους, πρέπει να βρίσκονται άλλοι πιο σοβαροί λόγοι ακόμη ίσως και «εγκληματική ενέργεια».

Ο 40χρονος πάντως είχε καταθέσει πως εκείνη την νύχτα «σαν ζευγαράκι φάγαμε κάποια σουβλάκια, φύγαμε από ένα τοπικό σουβλατζίδικο εκεί στο Καστρί κατά τη 1 η ώρα κοντά και πήγαμε στο Βαθύ Σελί εκεί στο σημείο, ένα πάρα πολύ ωραίο μέρος και έχει θέα όλο το Λιβυκό πέλαγος …».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...