23.8 C
Chania
Tuesday, May 7, 2024

Θέμα απομάκρυνσης του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ θέτει η Επιτροπή Θεσμών

Ημερομηνία:

Τον προβληματισμό της για την παραμονή του Ανδρέα Γεωργίου στη θέση του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, την ώρα που με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών έχει ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τα ελλείμματα του 2009, εκφράζει ομόφωνα η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, το θέμα τέθηκε αρχικά στην Επιτροπή Θεσμών από τον βουλευτή της ΝΔ Προκόπη η οποία, αποδοκίμασε ομόφωνα και τις πρόσφατες δηλώσεις του Αν. Γεωργίου, που «στρέφονται αμέσως ή εμμέσως κατά της Δικαιοσύνης, ιδίως μάλιστα όταν αυτή κρίνει την υπόθεσή του».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ