20.8 C
Chania
Wednesday, May 1, 2024

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ»

Ημερομηνία:

Τις φήμες που τον θέλουν να κατεβαίνει ως υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ σχολίασε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία που βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό με αφορμή την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα.

«Ό,τι γράφεται και λέγεται είναι προφανώς αποκυήματα φαντασίας κάποιων ή σκόπιμες διαρροές», σχολίασε ο ίδιος σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ρ/σ Antenna Star 103,5.

«Ας μου το προτείνουν πρώτα, να το συζητήσουμε, να το σκεφτούμε»

Βέβαια, ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφέρει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τις κομματικές του καταβολές, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ. Με λένε Θανάση Κατερινόπουλο, δεν ξέρω τίποτα, δεν γνωρίζω τίποτα και δεν ξέρω τι θα κάνω, ειλικρινά. Ας μου προτείνουν πρώτα, να το συζητήσουμε, να το σκεφτούμε. Δεν το βλέπω και εύκολο, να αποφασίσω κάτι τέτοιο».

«Κουβέντες γίνονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, εξημέρωσης και αποχαύνωσης, συγγνώμη για την έκφραση. Σε εμένα δεν έχουν γίνει και δεν ξέρω αν θα γίνουν τι θα αποφασίσω» είπε ερωτηθείς αν έχει δεχτεί επίσημα πρόταση.

«Κρίθηκα το 2009»

«Έχει τόσους καλούς υποψήφιους εκεί η Αιτωλοακαρνανία που η παρουσία η δική μου περιττεύει. Άλλωστε κρίθηκα το 2009 και εκλέχτηκαν πολύ καλύτεροι από εμένα, αλλά δυστυχώς βρίσκονται σε άλλα κόμματα σήμερα. Ε αυτοί που τους ψήφισαν τότε, ας τους ξαναψηφίσουν και τώρα. Δεν θα διεκδικήσω μάλλον την ψήφο τους» συνέχισε.

«Μιλάμε για την Αιτωλοακαρνανία. Εγώ από εκεί κατάγομαι. Εκεί γεννήθηκα, εκεί μεγάλωσα. Δεν έχω καμία πρόταση. Ό,τι γράφεται και λέγεται είναι προφανώς αποκυήματα φαντασίας κάποιων ή σκόπιμες διαρροές» κατέληξε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Χανιώτες τίμησαν στους δρόμους την Εργατική Πρωτομαγιά | Φωτός

Μαζικά με τα σωματεία τους (κυρίως αυτά που πρόσκεινται...

Πρωτομαγιά: Ο “Αγώνας της Κρήτης” συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις

Ο "Αγώνας της Κρήτης" συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την...

Συναγερμός για τραυματία με σφαίρα στην πλάτη – Δέχτηκε επίθεση με όπλα στον Δήμο Γόρτυνας

Συναγερμός στις Αρχές ύστερα από πληροφορίες για επεισόδιο με...

«Ξεσκονίζουν» Κρητικούς για παράνομες επιδοτήσεις με εικονικά μισθωτήρια στα Γιαννιτσά

Μεγάλη… πέραση σε Κρητικούς είχαν, ως φαίνεται, τα Γιαννιτσά...