22.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

Θεοδωράκης: Πολιτικός άθλος του Ποταμιού, από το μηδέν έφτασε στο 7%

Ημερομηνία:

Πολιτικό άθλο χαρακτήρισε το εκλογικό αποτέλεσμα του Ποταμιού με τα έως τώρα δεδομένα ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ ήταν για μία ακόμη φορά επικριτικός για την άνοδο των ποσοστών της Χρυσής Αυγής.
«Είναι ένας πολιτικός άθλος για το Ποτάμι, που από το 0 φτάνει στο 7%», είπε ο κ. Θεοδωράκης, προσθέτοντας ότι θα ήταν ασέβεια να μην χαρακτηρίσει καλό αυτό το ποσοστό, όταν επιτυγχάνεται μέσα σε 88 ημέρες.

Παράλληλα, τόνισε ότι επεδίωξε και προσπάθησε μεγαλύτερο ποσοστό με κύριο στόχο το μεγάλο χτύπημα στο κομματικό σύστημα, το οποίο εκτίμησε πως πήρε το μήνυμα ότι μπορούν να αναδειχθούν νέες δυνάμεις, αλλά δεν κλονίστηκε. Εκτίμησε επίσης ότι οι ευρωεκλογές δεν προκαλούν εθνικές εκλογές, επαναλαμβάνοντας μία πάγια θέση του. Τέλος, χαρακτήρισε ανυπολόγιστη τη ζημιά από την άνοδο των ποσοστών της Χρυσής Αυγής.

Φωτογραφία: fosphotos
www.iefimerida.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χάος στο UCLA: Επίθεση της Αστυνομίας σε χιλιάδες διαδηλωτές με πλαστικές σφαίρες | Ζωντανή μετάδοση

Χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες βρίσκονται στο campus του Πανεπιστημίου της...

O Μαζωνάκης τραγουδάει το «Du Hast» των Rammstein

Σε ρυθμούς Rammstein μπαίνει το ελληνικό κοινό, καθώς στο τέλος του...

Παζάρι Μεγάλης Παρασκευής στις Βουκολιές του Δήμου Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά σας προσκαλεί και φέτος, τη Μεγάλη...