Νέα επίθεση ακροδεξιών σε βάρος μελών της νεολαίας της ΚΝΕ σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, οι δράστες της επίθεσης ενημερώθηκαν ότι νεολαίοι της ΚΝΕ πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση στην πλατεία Ελευθερίας.
Περίπου δέκα άτομα κινήθηκαν προς το σημείο και χτύπησαν τη νεολαία της ΚΝΕ με αλυσίδες και στυλιάρια. Από την επίθεση τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα.
Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη η οποία αναζητεί τους δράστες.


Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Γίνε συνδρομητής
Σας ευχαριστούμε θερμά.