15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Θεσσαλονίκη: H περίεργη υπόθεση με την υπόθεση αυτοκτονίας του γυμναστή – Πώς συνδέεται με την Γεωργία Μπίκα

Ημερομηνία:

To τμήμα Ανθρωποκτονιών μετά από παρέμβαση της Δικαιοσύνης, έχει αναλάβει τελικά την υπόθεση της αυτοκτονίας του γνωστού γυμναστή στη Θεσσσαλονίκη μετά από ένα σημείωμα που έστειλε πριν λίγες ημέρες σε δικούς του ανθρώπους.

Ο 50χρονος Γιώργος Παπαναούμ ήταν πατέρας τριών παιδιών και ιδιαίτερα αγαπητός, με τον θάνατο του να έχει σκορπίζει τη θλίψη στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Τι έγραφε το σημείωμα

Ο αυτόχειρας εξηγούσε μέσα από ένα σημείωμα που έστειλε ηλεκτρονικά στους στενούς του φίλους, ότι είχε πέσει θύμα απάτης από μια γυναίκα που είχε σχέση μαζί του. Η γυναίκα αυτή, όπως έγραψε, του είχε αποσπάσει χρήματα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, αφήνοντας τον καταχρεωμένο και απελπισμένο.

«Πούλησε το αυτοκίνητο του και είχε στην κατοχή του 90.000 ευρώ. Με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε το πώς μπορούμε να τα επενδύσουμε μέσω binance. Είναι μία εφαρμογή, τραπεζική εφαρμογή με κρυπτονομίσματα και μέσα σε 5 μήνες τα 90.000 ευρώ φτάσανε στα 400.000 ευρώ», δήλωσε φίλος του 50χρονου στο MEGA.

Η μαρτυρία του φίλου του, αποτυπώνει την άσχημη ψυχολογική του κατάσταση αλλά και το αδιέξοδο στο οποίο οδηγήθηκε όταν η γυναίκα που ερωτεύτηκε παράφορα, του άρπαξε όλα του τα χρήματα και τότε σκέψεις αυτοκτονίας κατέκλυσαν το μυαλό του.

«Αυτά μου τα διηγείται όλα ο φίλος μου, “εγώ για να την κάνω να με εμπιστευτεί, της έδωσα τους κωδικούς, αυτή τράβηξε το ποσό των 50.000 ευρώ μέσα, σιγά – σιγά μέχρι που κατάφερε και πήρε όλο το ποσό από μέσα 400.000 ευρώ και εξαφανίστηκε τελείως”».

Ερευνούν κύκλωμα εκβιαστών και μαστροπών

Στο μήνυμά του όμως ο γυμναστής έκανε λόγο και για ένα περίεργο κύκλωμα εκβιαστών αλλά και εκμετάλλευσης ανήλικων κοριτσιών.

«Αυτό έκανε και αυτή… Εξαπατούσαν γνωστά άτομα της πόλης μας ακόμα και πελάτες από Κύπρο ή Βουλγαρία τους έπαιρνε από αεροδρόμια τους έφερνε β** έκανε τα γλυκά μάτια και κάποιες φορές να ήθελαν ναρκωτικά καλά στημένο κόλπο όπως η ίδια αποκαλούσε», ανέφερε στην ανάρτησή του ο γυμναστής.

«Τα είχε με μια γυναίκα της οποίας η κόρη ήταν μπλεγμένη σε δουλειές που εκμεταλλεύονται άτομα οικονομικά και τη μάθαινε πώς να τους πλησιάζει. Αυτή τα ήξερε και ποιος ξέρει σε τι κατάσταση τον φέρανε», λένε οι μαρτυρίες.

Στο σημείωμά του ο προπονητής αναφέρει και το όνομα του δικηγόρου Θεόφιλου Αλεξόπουλου, στα γραφεία του οποίου είχαν τοποθετηθεί γκαζάκια.

Είχε ξανακάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA η εν διαστάσει σύζυγος του γυμναστή ανέφερε πως ο 50χρονος είχε αποπειραθεί ξανά να βάλει τέλος στη ζωή του. Ειδικότερα αναφέρει ότι η απόπειρα έγινε τη Δευτέρα.

"google ad"

Η σύνδεση με την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα

Η εν λόγω γυναίκα που ο γυμναστής διατηρούσε σχέση μαζί της και ανέφερε ότι τον εξαπάτησε, φαίνεται πως είναι συγγενής της 17χρονης με την οποία η Γεωργία Μπίκα είχε πάει στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», εμφανίζεται ως δημιουργός πολλών ιδιωτικών κεφαλαιουχικών εταιριών για συναλλαγές, κυρίως από Βουλγαρία, κι ότι εκείνη παρότρυνε την 17χρονη να πάει στο συγκεκριμένο πάρτι.

Παράλληλα, εξετάζονται οι πληροφορίες ότι η γυναίκα «αράχνη» μαζί με το σύζυγό της είχε γνωριμίες με επιχειρηματίες που βρίσκονται στο ευρύτερο περιβάλλον της 22χρονης Γεωργίας.

Οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες έχουν δικαστικές εκκρεμότητες για απάτες και ξέπλυμα χρήματος, ενώ γίνεται εκτεταμένη αστυνομική έρευνα για τυχόν εμπλοκή τους σε ξυλοδαρμούς, εκβιασμούς ή και ύποπτες σχέσεις με αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης.

Το ThessToday.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον δικηγόρο της 24χρονης. Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, τόνισε πως το συγκεκριμένο email δεν έχει καμία σχέση με την Γεωργία.

«Δεν γνωρίζω τι ακριβώς αναφέρεται στο μήνυμα, ούτε και τα πρόσωπα που παρουσιάζονται. Δεν υπάρχει κάποια σύνδεση με την Γεωργία, ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει», αναφέρει συγκεκριμένα ο δικηγόρος της 24χρονης στην ιστοσελίδα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...