26.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Θρασύβουλος – Πλατανιάς 1-1

Ημερομηνία:

Την ισοπαλία με σκορ 1-1 απέσπασε στο γήπεδο της Φυλής ο Πλατανιάς κόντρα στο Θρασύβουλο για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ. Τα γκολ προέκυψαν από τον Ντακόλ (σουτ) στο 34′ και τον Μαραγκουδάκη, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά στο 65ο λεπτό, φτάνοντας έτσι τα 10 γκολ στην τρέχουσα σαιζόν. H χανιώτικη ομάδα μπορεί να αισθάνεται αδικημένη από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκειά του ενώ έχασε μοναδικές ευκαιρίες να πανηγυρίσει το “διπλό”. Ενδεικτική είναι η φάση του 71ου λεπτού, με τον Ναζλίδη εξ επαφής να μην μπορεί να πλασάρει τον Κασμερίδη μετά το γύρισμα του Πάγκαλου ενώ τεράστια ευκαιρία χάθηκε και στο 8′ όταν ο Μαραγκουδάκης βρέθηκε σε πλάγια θέση, μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα του Θρασύβουλου αλλά σούταρε πάνω του.

Σε γενικές γραμμές, η εμφάνιση του Πλατανιά ήταν αρκετά καλή και το αποτέλεσμα που κατάφερε και απέσπασε στη Φυλή, κρίνεται ως θετικό μετά από τρεις στη σειρά ήττες.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

7′ Σέντρα-σουτ του Παγώνη αποκρούει με δυσκολία σε κόρνερ ο Λαζαρίδης

8′ Εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Ναζλίδη στον Μαραγκουδάκη που σουτάρει από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, με τον Κασμερίδη να αποκρούει σωτήρια

13′ Ο Τζανής βρίσκεται μόνος έξω από την περιοχή αλλά το σουτ που επιχειρεί, φεύγει ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

24′ Από μπαλιά του Ναζλίδη ο Μιρτσέτα θα σουτάρει με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ μετά την κόντρα στον Παγώνη

32′ Ωραία συνεργασία Ναζλίδη-Μαραγκουδάκη-Πάγκαλου, ο τελευταίος σεντράρει για τον Μαραγκουδάκη που μέσα από την μικρή περιοχή δεν μπορεί να σουτάρει και ο Κασμερίδης μπλοκάρει

34′ (1-0) Μπαλιά του Βλάχου, ο Ντακόλ θα βρεθεί μόνος μέσα την περιοχή και με σουτ θα ανοίξει το σκορ

38′ Κόρνερ του Μπεγκόνια κεφαλιά του Βασιλείου μπλοκάρει ο Λαζαρίδης

43′ Ο Ναζλίδης βρίσκεται στην πλάτη της άμυνας αλλά το σουτ που επιχειρεί κοντράρει στον Παγώνη

56′ Σουτ του Ντα Σίλβα η μπάλα κοντράρει και στον Τζανή και αποκρούει με δυσκολία ο Λαζαρίδης

65′ (1-1) Εξαιρετική σέντρα του Μαραγκού κεφαλιά του Μαραγκουδάκη, η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του τέρματος του Θρασύβουλου

70′ Ο Ναζλίδης επιχειρεί με καλές προϋποθέσεις το σουτ αλλά η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ

71′ Ο Πάγκαλος κάνει το γύρισμα αλλά ο Ναζλίδης “πιάνει” αέρα, χάνοντας μοναδική ευκαιρία για το γκολ!

81′ Σουτ του Γκονζάλες άουτ

84′ Σέντρα του Βλάχου κεφαλιά του Ντακόλ μπλοκάρει ο Λαζαρίδης

87′ Σουτ του Ναζλίδη άουτ

88′ Δυνατό σουτ του Μαραγκουδάκη αποκρούει δύσκολα ο Κασμερίδης

Θρασύβουλος (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Βασιλείου, Σύρος, Βλάχος (88′ Ζουμπουλάκης), Παγώνης, Ψιάνος, Ρόκαστλ (67′ Καρλόπουλος), Ντακόλ, Μπεγκόνια, Ντα Σίλβα, Καρράς (56′ λ.τ Σκόνδρας)

Πλατανιάς (Τάκης Τσακαλίδης): Λαζαρίδης, Παληγεώργος (63′ Μαραγκός), Κουρτεσιώτης, Τζανής, Ραπτάκης, Δέντσας (63′ Δράμι), Πάγκαλος, Γκονζάλες, Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης, Μιρτσέτα (82′ Χαϊκάλης)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

ΒΟΗΘΟΙ: Χαρίσης (Γρεβενών), Βέρρης (Λέσβου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βασιλείου, Σύρος, Mπεγκόνια – Δέντσας, Μαραγκός

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ