15.8 C
Chania
Monday, December 15, 2025

ΙΟΧ: Ενημερωτική συνάντηση

Ημερομηνία:

Ενημερωτική συνάντηση θα γίνει την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου του ΙΟΧ:

Η Εφορία Ανοικτής Θάλασσας του ΙΟΧ καλεί τους ιδιοκτήτες και τα πληρώματα των σκαφών για ενημερωτική συνάντηση που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, την Πέμπτη 22/11/2012 και ώρα 20.30.

Τα προτεινόμενα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

– Προκήρυξη του κοινού πρωταθλήματος Ι.Ο.Χ.-Ν.Ο.Χ. για το 2013

– Εκπαίδευση στελεχών επιτροπών αγώνων (οργάνωση κανονισμοί)

– Σεμινάρια κανονισμών αγώνων σε πληρώματα

– Επιλογή συστήματος διόρθωσης χρόνου

– Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κρήτης που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά 8-9/12/2012

Η παρουσία όλων κρίνεται πολύ σημαντική για την διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των αγώνων. Εάν ωστόσο δεν είναι εφικτή, παρακαλούμε για την εκπροσώπησή σας από κάποιον υπεύθυνο του πληρώματός σας.

Με ιστιοπλοϊκούς χαιρετισμούς

Για την Εφορία Ανοικτής Θαλάσσης του Ι.Ο. Χανίων

Γρηγόρης Κνιθάκης

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ