25.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

"Κάποιοι ενοχληθήκανε", λένε με νόημα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναφορικά με το επεισόδιο Π. Καμμένου στο αεροδρόμιο Χανίων

Ημερομηνία:

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Χανίων, δε θεωρούν τυχαίο το επεισόδιο με τον Π. Καμμένο στο Αεροδρόμιο Χανίων. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους, αιτία είναι η ενόχληση κύκλων από τη δυναμική παρουσία του κόμματος κατά την επίσκεψη Καμμένου στην Κρήτη αλλά και η σειρά επαφών που έκανε για το θέμα του ξεπουλήματος του αεροδρομίου Χανίων. Να υπενθυμίσουμε ότι για το αεροδρόμιο Χανίων ο Π. Καμμένος ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Χανίων και πρότεινε την κατάθεση σχετικής τροπολογίας για να αποφευχθεί η ιδιωτικοποίησή του.

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Χανιών, μετά το επεισόδιο που διαδραματίστηκε στο Αεροδρόμιο Χανιών, κατά την αναχώρηση του Πρόεδρου μας κ. Πάνου Κομμένου, αισθανόμαστε την ανάγκη να ….. ζητήσουμε Δημόσια Συγγνώμη.

Ζητάμε συγγνώμη που χθες βράδυ, κατά την ομιλία του Προέδρου, η αίθουσα του Εμπορικού και βιομηχανικού Επιμελητήριου Χανίων ήταν ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΓΕΜΑΤΗ με όρθιους μέχρι και το φουαγιέ

Ζητάμε συγγνώμη που στις πρώτες σειρές καθισμάτων βρισκόταν πλήθος γνωστών και προβεβλημένων στελεχών άλλων παρατάξεων, που εγκαταλείπουν “το μαντρί “ και συμπαρατάσσονται με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αφού πλέον κατάλαβαν ότι “ο λύκος” βρίσκεται μέσα στο “μαντρί”

Ζητάμε συγγνώμη που γνωστά και προβεβλημένα στελέχη άλλων Αντιμνημονιακών παρατάξεων, μας τίμησαν με την παρουσία τους αποδεικνύοντας ότι η σωτηρία της πατρίδος προέχει των οποίων ιδεολογικών διαφόρων που μπορεί να έχουμε.

Ζητάμε συγγνώμη που ο Πρόεδρος μας σήμερα έκανε σειρά επαφών με θέμα το σκανδαλώδες και καταστροφικό για την τοπική κοινωνία, ξεπούλημα του Αεροδρομίου Χανίων.

Προφανώς κάποιοι ενοχλήθηκαν….

Ζητάμε Συγγνώμη και σας λέμε ότι…. ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ!!!!

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την επόμενη φορά που θα ταξιδέψουμε αεροπορικώς από τα Χανιά, ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ να μας γίνει σωματικός έλεγχος, ΟΧΙ στο Α’ όροφο του Αεροδρομίου, όπως γίνεται πάντα αλλά ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ.

Ο Χρόνος σας τελειώνει…..
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Υ.Γ. Για όσους δεν επιθυμούν αγωγές, υπάρχει και βίντεο…..
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΝΙΩΝ

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ