15.8 C
Chania
Sunday, May 5, 2024

Σοβαρό επεισόδιο στο Αεροδρόμιο Χανίων με τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ.

Ημερομηνία:

Αρνήθηκε τον έλεγχο πριν την επιβίβαση στο αεροσκάφος για Αθήνα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνος Καμμένος, κατά την αναχώρηση από τα Χανιά.

Όπως μεταδίδει η Νέα Τηλεόραση υπήρχε λεκτική διαμάχη με υπάλληλο , τον οποίο ο κ. Καμμένος ρώτησε αν : “θα έκανε το ίδιο σε περίπτωση που περνούσε κάποιος άλλος πολιτικός αρχηγός;»

Το σοβαρό αυτό επεισόδιο επιβεβαίωσε, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της Νέας Τηλεόρασης, ο πρόεδρος των εργαζομένων στο «Γιάννης Δασκαλογιάννης», κ. Μανώλης Αρμουτάκης, ο οποίος μάλιστα πρόσθεσε και την αντίδραση του υπαλλήλου.

Τελικά, η αποστολή του κόμματος, εισήλθε στο αεροπλάνο από την πόρτα των VIP, ενώ έγινε έλεγχος, καθώς το αεροσκάφος δεν θα απογειωνόταν.

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος φέρεται να επιτέθηκε φραστικά   σε κάποιον επιβάτη που περίμενε στην ουρά για τον έλεγχο και έβγαλε το κινητό για να τραβήξει τα όσα συνέβαιναν.

Πλέον, αναμένεται η κατάθεση σχετικής αναφοράς για το περιστατικό στην ΥΠΑ και πιθανή καταγγελία σε βάρος του κ. Καμμένου από το Σωματείο των Εργαζομένων στο αεροδρόμιο.

Καταλυτική ήταν και η παρέμβαση του αερολιμενάρχη Χανίων ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Αργά το βράδυ ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός «Κύδων» μετέδωσε ότι υπήρξε απάντηση από τον κ. Καμμένο στην οποία ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέφερε:

«Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε κανονικά στα προβλεπόμενα σημεία και εκεί που ελέγχονται όλοι. Οι υπάλληλοι της (εταιρείας) σεκιούριτι μας ζήτησαν να κάνουν έλεγχο στη μέση του δρόμου και τους είπαμε ότι δεν το δεχόμαστε. Κάναμε έλεγχο κανονικά στην πύλη, εκεί που κάνουν όλοι και όχι με τους πορτιέρηδες της πόρτας της πλαϊνής. Έλεγχος στη μέση του δρόμου χωρίς να υπάρχει πύλη ελέγχου, χωρίς να υπάρχει παραβάν δεν γίνεται από κανένα. Κάναμε έλεγχο κανονικά μέσα στο αεροδρόμιο όπως κάνουν όλοι οι επιβάτες».

candianews.gr, cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...